eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Fifa Beach Soccer World Cup ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ 5-8....

Άγγιξε το όνειρο!!!




Η εθνική Beach Soccer, μπορεί να έχασε στη φάση των "16" από την Ουγγαρία με 8-5, αλλά καταχειροκροτήθηκε για την εμφάνισή της και τη γενικότερη παρουσία στη διοργάνωση.


Η πορεία της στο FIFA Beach Soccer Wolrd Cup Qualifiers, της Ιταλίας την καθιέρωσε στην ελίτ του αθλήματος.


Το όνειρο της Εθνικής ομάδας Beach Soccer για πρόκριση.....
...... στην τελική φάση του Μουντιάλ, ανακόπηκε -αλλά όχι άδοξα- στο σημερινό αγώνα με την Ουγγαρία, ο οποίος διεξήχθη στην πόλη Μπιμπιόνε της Ιταλίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση ηττήθηκε από τους "Μαγυάρους" με 8-5.

Η πρόκριση όμως της Εθνικής Beach Soccer στις "16' καλύτερες ομάδες του FIFA Beach Soccer Wolrd Cup Qualifiers και μάλιστα ως πρώτη στον όμιλο και η διεκδίκηση με αξιώσεις για μία θέση στην πρώτη "8άδα", την καθιστά ως μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του Παγκοσμίου Beach Soccer και φυσικά μία ομάδα που συγκαταλέγεται στην ελίτ του αθλήματος στην Ευρώπη. Και τη θέση αυτή την κατέκτησε δικαιωματικά, με την πορεία της στο FIFA Beach Soccer World Cup Qualifiers αλλά και σε προηγούμενες διοργανώσεις.


Και βέβαια δεν πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός, ότι η Εθνική ομάδα Beach Soccer, αγωνίστηκε στην Ιταλία δίχως την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Νίκου Γιαλεσάκη, που δεν κατάφερε να ακολουθήσει την αποστολή, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.


Πολλά "μπράβο"αξίζουν στον συνεργάτη του, Σταύρο Κομιώτη, που άσκησε χρέη προπονητή, αλλά και σε όλους τους αθλητές της Εθνικής που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τίμησαν με το παραπάνω την ελληνική συμμετοχή στη διοργάνωση.


Στον αγώνα με την Ουγγαρία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε κάπως νωθρά. Αυτό το εκμεταλεύθηκαν οι αντίπαλοι και πήραν προβάδισμα στο σκορ. Στη συνέχεια οι διεθνείς μας ανέβασαν ρυθμό αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή απέναντι σε μία ομάδα που δεν ήταν ανώτερη από την ελληνική.






Η Εθνική μας στον αγώνα με την Ουγγαρία αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Καβαλάρης, Μπερτσιάς, Νικολάου, Κωνσταντακόπουλος, Πανταζόπουλος, Περτσιάς, Τριανταφυλλίδης, Καραμπέτσος, Χαραλαμπίδης, Νίκας.


τα γκολ για την Ελλάδα σημείωσαν οι: Χαραλαμπίδης, Καβαλάρης, Μπερτσίας, Πάρις, Τριανταφυλλίδης


Ο πρόεδρος της πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer και επικεφαλής της ελληνικής αποστολής στην Ιταλία κ. Κώστας Μότσης σημείωσε: «Στους αγώνες στην Ιταλία η Εθνική ομάδα Beach Soccer απέδειξε ότι αποτελεί μία μεγάλη δύναμη στο διεθνές στερέωμα του αθλήματος. Η ελληνική ομάδα καθιερώνεται πλέον στην ευρωπαϊκή ελίτ. Το μέλλον της ανήκει, ευχαριστούμε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την στήριξη της και ευελπιστούμε σε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».