eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Ερμιονίδα:''Η χθεσινή μάχη με τις φλόγες...(videos)''

''...η φωτιά, γροθιά στο στομάχι''



Κατά τη διάρκεια αυτών των χθεσινών κρίσιμων στιγμών και αγωνίας βλέπουμε τον συμπατριώτη μας Κώστα Κυριαζή με μια συγκλονιστική - αυθόρμητη περιγραφή , να βγάζει μια κραυγή αγωνίας βλέποντας -τον απείρου κάλλους τόπο του- να γίνεται παρανάλωμα του πυρός...

Τ΄αδέρφια Κώστας και Άγγελος Κυριαζής ήταν μαζί με πολλούς άλλους συμπατριώτες μας εθελοντές, στην πρώτη γραμμή πυρόσβεσης και αντιμέτώπισης της χθεσίνής πύρινης λαίλαπας που απ΄ότι θα δείτε παρακάτω ενημέρωναν μέσα κι απο τα social media τις στιγμές που εξελίσσονταν κι αυτό βοήθησε αρκετά διότι πολλοί συμπολίτες μας ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα και έτρεξαν για βοήθεια.

Η Δημοτική αρχή με μπροστάρη τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο έδωσε όλες τις δυνάμεις και βοήθησε με παραδειγματικό τρόπο και αυταπάρνηση στην αντιμετώπιση της φωτιάς.

Λίγες ώρες πρίν όπως θα δείτε παρακάτω είχε ξεσπάσει φωτιά εντός οικισμού στο Κρανίδι όπου με άμεση αντίδραση Δήμου και των παλικαριών της πυροσβεστικής υπηρεσίας περιορίστηκε και κατασβέστηκε άμεσα.

Λίγο μετά ξεκίνησε η σπίθα και ακολούθησε πογκρόμ εστιών φωτιάς στην περιοχή της Κορακιάς προς βερβερόντα όπου είχαμε αυτές τις στιγμές καταστροφής και αγωνίας σ΄αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Κι όλα αυτά ενδεχομένως απο ανθρώπινο χέρι που με ''λύσσα'' καίει ότι βρεί!

Ας περιμένουμε όμως να δούμε τι θα δείξει η έρευνα που διενεργείται απο τις αρμόδιες αρχές.

Επιμέλεια:
ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ - Θ.Ι.Σ


Η μάχη με τις φλόγες...