eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ «ΦΙΛΟΣΟΦΟ»: ''ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΗ Η ΚΑΒΑΛΑ!!!!!''

''ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ <<ΒΛΑΚΑΣ>> ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ!''


Αγαπητοί συνδημότες ,

Θα απαντήσω σ΄αυτές τις προσπάθειες του <<Φιλόσοφου>> να διαστρευλώσει την ιστορία χρησιμοποιώντας αυτές τις αμπελοφιλοσοφίες του τύπου:''Μόνο η Βλακεία είναι ανίκητη''

Ναι πράγματι η ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΙΚΗΤΗ γιατί δεν χρειάζεται ούτε ικανότητες ούτε φιλοσοφίες...

ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΙΚΗΤΟΣ γιατί εκεί χρειάζεται ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ΚΟΤΣΙΑ !

Αυτό όμως ο φιλόσοφος το ξέρει και δεν μας το μαρτυράει.

Αυτή την πικρία που ένιωσε ώς Δήμαρχος όταν τον ΝΙΚΗΣΕ ο αείμνηστος Δημήτρης Σφυρής΄

Σ΄αυτά τα καμώματα με τις φράσεις του τύπου <<...και λοιπόν;;;>>  που μας έγραψε θα του φρεσκάρω εγώ τη μνήμη.

Θα του θυμίσω την πίεση που άσκησε στους εκλεγμένους συμβούλους της παράταξής του (μετά απο την ήττα του) να τον ακολουθήσουν στην παραίτηση που υπέβαλλε ο ίδιος και να παραιτηθούν κι αυτοί.

Δηλαδή ήθελε αυτός ο.....''και λοιπόν;;;'' να μείνει ο Δήμος Κρανιδίου χωρίς αντιπολίτευση.

ΝΤΡΟΠΗ!

ΝΑΙ ο κύριος Λάμπρου σήκωσε το ανάστημά του, άφησε στην άκρη την κουμπαριά, απογαλακτίστηκε απο το φιλόσοφο και κατάφερε μόνος του να στήσει δικό του συνδυασμό.Μπράβο του είναι άξιος συγχαρητηρίων γι΄αυτή του την επανάσταση.

Αν ο φιλόσοφος είπε καμιά καλή κουβέντα!!! γι΄αυτόν τον επί πολλά χρόνια πιστό του συνεργάτη και κουμπάρο του, αυτός το ξέρει...!!!

Σ΄αυτήν την περίπτωση της εκλογής η όχι , θ΄απαντήσω με μιά λαϊκή ρήση που άκουσα απο τον αείμνηστο συμπατριώτη μας Δικηγόρο Κώστα Σιδέρη:

ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ...  ΑΛΛΗ Η ΚΑΒΑΛΑ!!!!

Άλλο είναι να γκρεμίσεις απο την Δημαρχιακή καρέκλα έναν εν ενεργεία Δήμαρχο και άλλο βάσανο και πίκρα είναι να είσαι Δήμαρχος , να κάθεσαι επάνω στη Δημαρχιακή καρέκλα (όπως ο <<φιλόσοφος>>) και να σε γκρεμίσουν απο αυτήν !

Εγώ πάντως δεν το ήπια αυτό το πικρό ποτήρι.

Είχα την ικανότητα μαζί με τους συνεργάτες μου να μην με γκρεμίσει κανείς απο την καρέκλα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ για τεσσερις(4) συνεχόμενες τετραετίες!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ <<ΒΛΑΚΑΣ>> ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ!

Δεν απογαλακτίστηκε μόνο ο ένας κουμπάρος απο τον <<φιλόσοφο>> είχε προηγηθεί ο απογαλακτισμός του έταιρου κουμπάρου και πρώτου συμβούλου σε ψήφους του κυρίου Τάσου Τζανή.Δεν θα ξεχάσουμε αυτά τα γραφόμενα μέσα στην επιστολή παραίτησης του κουμπάρου.

Ο απογαλακτισμός των κουμπάρων και συνεργατών του <<φιλόσοφου>> δεν είχε σταματημό και το κακό τρίτωσε.

Ακόμα ένας κουμπάρος και παλιός συνεργάτης του <<φιλόσοφου>> ο κύριος Γιάννης Τσαμαδός συνέχισε το γαϊτανάκι των απογαλακτισμών , άλλαξε Δήμαρχο , ο νέος Δήμαρχος του έλυσε τα χέρια , του έδωσε αρμοδιότητες εν λευκώ, δίχως παρεμβάσεις κι αυτός απελευθερωμένος και ωραίος καθάρισε επιτέλους την Ερμιονίδα, μια τουριστική Ερμιονίδα που -όπως ξέρει όλος ο κόσμος- ο <<φιλόσοφος>> την είχε καταντήσει σ΄ένα απέραντο ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΤΑΣΙΟ!!!

Τι να πώ ρε παιδιά , αυτές τις αξέχαστες πατριωτικές - αγωνιστικές - επαναστατικές παραιτήσεις αυτός ο <<φιλόσοφος> τις έχει ψωμοτύρι!!!

Θα προσπεράσω την παραίτηση της ήττας του 2006, θα κάνω μεγάλη προσπάθεια να ξεχάσω αυτή τη παραίτηση του 2012 που πίστευε τότε ότι μ΄αυτόν τον τρόπο, της παραίτησης, θα μαζευόντουσαν τα σκουπίδια μόνα τους, δίχως Δήμαρχο, δίχως συμβούλους!!!

Εγώ όμως θα σταθώ και θα σχολιάσω την τελευταία του παραίτηση απο τη θέση του πρότελευταίου κοινοτικού συμβούλου Κρανιδίου.

Απο τη μία μας λέει ότι δεν τον ένοιαξε που ήρθε 6ος στη γενική κατάταξη αλλά έμεινε ικανοποιημένος που πλειοψήφισε στο ψηφοδέλτιο του...

Όμως αυτός ο φιλόσοφος ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ  τη θέση που του έδωσαν οι πατριώτες του και ψηφοφόροι του Κρανιδίου να είναι 6ος κοινοτικός σύμβουλος Κρανιδίου.

Αυτός ΟΧΙ μόνο υπέβαλλε την παραίτησή του απο τη θέση που τον τοποθέτησαν οι ψηφοφόροι του Κρανιδίου αλλά το έβαλε και στα πόδια , υποτιμώντας τη ψήφο του λαού, για χάριν της προσωπικής του ήττας και πικρίας.

Και μετά απ΄όλα αυτά προσπαθεί να  πείσει τον εαυτόν του και εμάς λέγοντάς :<<....ε, και λοιπόν που έχασα;;;>> 

Ας αφήσει λοιπόν αυτές τις ''θεατρικές του συμπαιγνίες'' γιατί η καρδούλα το ξέρει καλά... πόσο βαθιά μέσα του τον πόνεσε,  αυτό το ''καταμαύρισμα'' που του έριξαν οι ψηφοφόροι του Κρανιδίου.

Εις το επανιδείν...


Υ.Γ:Για σκουπίδια και δεματοποιητή θα ασχοληθώ σε επόμενη ανάρτηση με.... ''άλλους νόμους και άλλους προφήτες.


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

του τέως Δήμου Ερμιόνης