eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:''Ευτυχώς μας γνωρίζουν και μας ξέρουν όλοι. Έχετε κριθεί πολιτικά, προσωπικά και κοινωνικά από τον κόσμο της Ερμιόνης.''

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ (ΑΛΤΑ ΠΑΓΚΟΥ) ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ!
 
ΜΕ ΒΛΕΜΜΑ ΕΥΘΥ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΧΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΚΑΜΙΑ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο Δήμος Ερμιονίδας, το προσωπικό καθαριότητας σε συνεργασία με μέλη της κοινότητας Ερμιόνης και επαγγελματίες, συνεχίζει σταθερά και μεθοδικά την  καθαριότητα της πόλης. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί αποψίλωση σε Μπίστι, Μαγούλα, Αγία Ερμιόνη, νεκροταφείο, Άγιους Ανάργυρους, το παλαιό υδραγωγειο μέχρι την είσοδο της πόλης, Παλαιό χριστιανική, Μαντράκια και πολλά άλλα σημεία της πόλης καθώς συνεχίζουμε γειτονιά - γειτονιά. 

Δεν θα σταθώ σε ΑΥΤΟΝ/ΑΥΤΗΝ, που για προσωπικούς ή πολιτικούς λόγους, υποβαθμίζουν την προσπάθεια τον αιρετών αλλά πάνω απ όλα του προσωπικού καθαριότητας, με τρόπο χυδαίο, σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο. 

Ευτυχώς μας γνωρίζουν και μας ξέρουν όλοι. Έχετε κριθεί πολιτικά, προσωπικά και κοινωνικά από τον κόσμο της Ερμιόνης. 

Καλό καλοκαίρι σε όλους. Συνεχίζουμε Δυνατά.

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ