eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΥΤΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ» - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/7, 9o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" ΚΡΑΝΙΔΙ



Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 και ώρα 21.00 η τρίτη παράσταση του 9ου Φεστιβάλ θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα».

«Αυτός, ο Άλλος και το παντελόνι του» - Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ερμηνεύει Ιάκωβο Καμπανέλλη στη σκηνή του Θεάτρου Artίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι.


Με αφορμή το φετινό έτος Ιάκωβου Καμπανέλλη, ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο σκηνοθέτης Μάνος Καρατζογιάννης παρουσιάζουν το μονόπρακτο «Αυτός, ο Άλλος και το παντελόνι του», ως φόρο τιμής στον πατριάρχη του νεοελληνικού θεάτρου, εκατό χρόνια από τη γέννησή του. Μια αστεία αλλά και συγκινητική παράσταση, με θέμα την ανθρώπινη μοναξιά.


Το Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», το μεγαλύτερο πολιτιστικό θεσμό της Ερμιονίδας, διοργανώνει ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας κάθε καλοκαίρι, με συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Πολυχώρος ΑRTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης.

Γενική Είσοδος: 10€

Kρατήσεις & Πληροφορίες : 698 698 2224

f θεατρικός όμιλος ερμιονίδας – πολυχώρος Artiki   


Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς Εισιτηρίου COSTA RESTAURANT Κόστα & ARTIGIANO PIZZA & PASTA Πόρτο Χέλι