eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Παναγιώτης Μέξης:''Η κα Κουτούβαλη Αθανασία διέθετε όλα τα προβλεπόμενα από τον Νόμο προσόντα για την πρόσληψή της στα ΚΔΑΠ Ερμιονίδας και η αίτησή της εγκρίθηκε από τον ΑΣΕΠ''

''ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ, Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ  ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ , ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ - ΤΙΜΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΧΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ  ΣΤΟ ''ΕΔΩΛΙΟ'' ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΙΟΥ (17) 

ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ΄ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΛΙΚΙΑ'' ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΩΡΑ...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...''

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

- Εμπλέκουν την θεσμική ιδιότητα του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Ερμιόνης με αυτή της Μουσικού αδελφής του, δηλαδή μιας ιδιώτη ελεύθερης επαγγελματία, που έχει ξεχωριστή επαγγελματική διαδρομή και πορεία.

- Σύμφωνα με την άποψη του συκοφάντη λασπολόγου, θα έπρεπε η κα Κουτούβαλη Αθανασία παρανόμως να αποκλειστεί από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, μόνο και μόνο επειδή ο αδελφός της είναι Αντιδήμαρχος;
- Θα έπρεπε να μην αποκτήσει αυτό που νομίμως δικαιούται;
- Σαφέστατα όχι, γι’ αυτό και εγκρίθηκε η πρόσληψή της.


Αγαπητές Συνδημότισσες,

Αγαπητοί Συνδημότες,

Ο καθ’ έξιν συκοφάντης, τοπικός ψευτοδημοσιογράφος συνεχίζει απτόητος το έργο του, κατασυκοφαντώντας και συμπολίτες μας.

Καλυπτόμενος πίσω από την ασθένειά του, την οποία επικαλείται συνεχώς, σπιλώνει ανενδοίαστα ανθρώπους και υπολήψεις, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, πάντα υποκινούμενος από τους γνωστούς – άγνωστους, οι οποίοι και επιλέγουν και επιβάλλουν τα γραφόμενά του.

Στην πιο πρόσφατη περίπτωση, ασχολείται με την κα Κουτούβαλη Αθανασία, Μουσικό στο επάγγελμά της, η οποία τυγχάνει και αδελφή του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ερμιόνης, κου Κουτούβαλη Δαμιανού.

Η κα Κουτούβαλη Αθανασία στις 28/07/2022 προσελήφθη στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ερμιονίδας, ως Μουσικός με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η συγκεκριμένη πρόσληψη, όπως και οι υπόλοιπες των άλλων ειδικοτήτων στα ΚΔΑΠ Ερμιονίδας έγιναν με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία.

Ακολουθήθηκε πιστά η προβλεπόμενη από τον Νόμο διαδικασία και τηρήθηκαν πλήρως όλες οι διατάξεις του ΑΣΕΠ.

Έγιναν όλες οι προβλεπόμενες δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και σε περιφερειακές εφημερίδες, όπως ακριβώς ορίζει ο Νόμος.

Η αίτηση πρόσληψης της κας Κουτούβαλη Αθανασίας ήταν και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αίτηση Μουσικού για τα ΚΔΑΠ Ερμιονίδας απ’ όλη την Ελλάδα.

Να επισημάνουμε ότι για άλλες ειδικότητες, όπως για παράδειγμα καθηγητής ξένης γλώσσας, δάσκαλος κ.λπ., υπήρξαν αιτήσεις από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ.α) και προκρίθηκαν και καθηγητές που δεν είναι ντόπιοι, εφόσον αυτοί προηγήθηκαν στην επιβαλλόμενη από τον Νόμο με κριτήρια ΑΣΕΠ μοριοδότηση.

Μάλιστα η θέση του Μουσικού στα ΚΔΑΠ Ερμιονίδας έμενε κενή για 4 ολόκληρα χρόνια, από τότε που απεβίωσε ο αείμνηστος μουσικοσυνθέτης Τάκης Μανιάτης, αφού μέχρι σήμερα δεν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον κανένας μουσικός από όλη την Ελλάδα στις αλλεπάλληλες προκηρύξεις του αρμόδιου Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας.

Οπότε, αφού η κα Κουτούβαλη Αθανασία διέθετε όλα τα προβλεπόμενα από τον Νόμο προσόντα και η μοναδική αίτησή της εγκρίθηκε από τον ΑΣΕΠ, αυτοδίκαια προσελήφθη ως Μουσικός στα ΚΔΑΠ Ερμιονίδας, καλύπτοντας μάλιστα  μία θέση η οποία έμενε κενή για 4 χρόνια.

Και αντί να είμαστε ευγνώμονες που θα λάβουν τα παιδιά μας μουσική παιδεία, έρχεται ο γνωστός λασπολόγος – συκοφάντης του διαδικτύου και οι δειλοί που κρύβονται από πίσω του, να αφήσουν με δόλιο και ύπουλο τρόπο, αιχμές για την πρόσληψή της.

Εμπλέκουν την θεσμική ιδιότητα του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Ερμιόνης με αυτή της Μουσικού αδελφής του, δηλαδή μιας ιδιώτη ελεύθερης επαγγελματία, που έχει ξεχωριστή επαγγελματική διαδρομή και πορεία.

Δηλαδή σύμφωνα με την άποψη του συκοφάντη λασπολόγου, θα έπρεπε η κα Κουτούβαλη Αθανασία παρανόμως να αποκλειστεί από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, μόνο και μόνο επειδή ο αδελφός της είναι Αντιδήμαρχος;

Θα έπρεπε να μην αποκτήσει αυτό που νομίμως δικαιούται;

Σαφέστατα όχι, γι’ αυτό και εγκρίθηκε η πρόσληψή της.

Θα τον πληροφορήσω λοιπόν, πως όλοι πλέον έχουν κατανοήσει ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή λειτουργεί ΠΑΝΤΑ με Διαφάνεια και Νομιμότητα, οπότε όσες συκοφαντίες και να εκτοξεύει εναντίον της, δεν καταφέρνει τίποτε περισσότερο από το να διασύρει ο ίδιος τον εαυτό του.


Παναγιώτης Μέξης,

Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου

 Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Παιδείας

 του Δήμου Ερμιονίδας.