eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

 <<Της κοινωνίας Ναυαγός - Στέλιος Καζαντζίδης>>

Σήμερα αφιερώνει ο Μπαρδουνιώτης ένα ζε'ι'μπέκικο του μεγάλου λαικού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη που χορευότανε στην πλατεία του Αγιου Αντώνη στο Κρανίδι:

«Άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο.»

<<Κύριε Βασίλη , Κύριε Γιαννούλη , κύριε Γιώργο απο τα Δίδυμα όλοι γνωρίζουμε πως εσείς (λόγω της επιστημονικής σας κατάρτισης) βγαίνετε ανοιχτά, λέτε τις απόψεις σας με επιχειρήματα , με προτάσεις . 

Όλα αυτά Βέβαια εμπεριστατωμένα και στοιχειοθετημένα με γνώση και τις ανάλογες σπουδές που έχετε.

Άλλοι συμπατριώτες μας με επιστημονική κατάρτιση και γνώση συμφωνούν(οι περισσότεροι) , άλλοι διαφωνούν και σας απαντούν και αυτοί με τα δικά τους επιστημονικά επιχειρήματα.

Αυτός ο ψαροblogger , αυτός ο αγράμματος απόφοιτος έκτης Δημοτικού αυτοαποκαλούμενος διαχειριστής, πως πετάγεται σαν την <<φλούτσα>> ανάμεσα σε όλους εσάς που έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο απο τη ζωή σας για να καλλιεργηθείτε σαν οντότητες και να καταφέρνετε με επιτυχία την εκφορά του λόγου αλλά και να αποτυπώνετε επιστημονικές προτάσεις ώστε να λύνονται τα προβλήματα του τόπου;;;

Πιστεύω λοιπόν πως σε όλη αυτή την αμορφωσιά και την αγραμματοσύνη που πλανάται (μέσω αυτού αμόρφωτου ψαρομπλόγγερ) στην Ερμιονίδα υπάρχουν ευθύνες και τοπικών πολιτικών παρατάξεων που τον μαζεύουν και τον χρησιμοποιούν.

Είμαι πεπεισμένος πια, πως υπάρχει λύση σε αυτή την στρέβλωση και την παραπληροφόρηση...
Αυτή τη λύση μόνον εσείς Κύριε Βασίλη , Κύριε Γιαννούλη , κύριε Γιώργο απο τα Δίδυμα μπορείτε να του την προσφέρετε αφού κάθε τόσο ασχολείται με εσάς.
Μόνον εσείς και η επιστημονική σας κατάρτιση μπορεί να τον βοηθήσει, μόνον εσείς μπορείτε να τον φροντίσετε...Μόνον εσείς μπορείτε να τον μεταπείσετε να εγγραφεί εν τέλει στην σχολή Γονέων και να παρακολουθήσει τα μαθήματα του Πατέρα Δημήτριου! 
 
Κύριε Βασίλη , Κύριε Γιαννούλη , κύριε Γιώργο απο τα Δίδυμα, τώρα έχει την ανάγκη της κοινωνικής Θαλπωρής και μόνον εσείς οι επιστήμονες μπορείτε να τον βοηθήσετε να την αποκτήσει. 
Μόνον εσείς μπορείτε να μπείτε και να του μιλήσετε με τα γραπτά σας στον ψυχικό του κόσμο για να μεταπειστεί και να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής γονέων του Πατέρα Δημήτριου...Πιστέψτε με το έχει ανάγκη περισσότερο απο κάθε άλλη φορά.

Υ.Γ: Όσο για τους καταπιεσμένους κουτσομπόληδες και κορκοσούρηδες της πολιτικής που τον χρησιμοποιούν παραπληροφορόντας τον για άλλη μια φορά για το τι έφαγε μια παρέα στο Ηλιόκαστρο:
Πέστε σ΄αυτούς τους καταπιεσμένους κουτσομπόληδες και κορκοσούρηδες της πολιτικής αφου ασχολούνται με τα παγιδάκια, αφου έρχονται γύρω γύρω με το τι τρώει ο κόσμος στα τραπέζια του, αφου έρχονται γύρω γύρω με τα ... προσωπικά(που συχνά- πυκνά τα καταγγέλουν και λοιδορούν μετά βδελυγμίας...),πείτε τους πως αν δεν τους αρέσουν τα παγιδάκια έχουν να φάνε ακόμα πολύ.... αντιπολίτευση για να χορτάσουν!>>

 Μπαρδουνιώτης

καλή σας ακρόαση ...