eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

« ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ - ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ...»

 « ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ - ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ...»

Όλα αυτά τα καμώματα π.χ '' σε παρακολουθώ είσαι δίκαιος'' που έγραψε ο Ψαροblogger γλείφοντας τον Τάσο ενόψει της δικαστικής διένεξης που έχει τον Γενάρη στο μονομελές Κρανιδίου, τα διαψεύδει ένας αυτήκοος μάρτυρας που ήταν στο Δημοτικό συμβούλιο.

Όπως μαθεύτηκε στο λιμάνι απ΄τον αυτήκοο μάρτυρα όλα αυτά που δημοσίευσε ο ψαροblogger ήταν κωλοτούμπες.

Άλλα είπε ο Τάσος στον ψαροblogger άλλα ξεστόμισε  o ψαροblogger προς τα έξω ενόψει της υπόθεσης(που διηνήχθη έξω απο το Δημαρχείο της Ερμιόνης) στο μονομελές.

Εκτός απ΄όλα αυτα , όπως μαθεύτηκε απο τον αυτήκοο μάρτυρα, ο ψαροblogger  έπιασε στο στόμα του (κατα την διάρκεια του Δ.Σ) έναν Ερμιονίτη λιμανιώτη Δημοτικό συμβουλο.

Έχει το θάρρος Ο ΨΑΡΟBLOGGER να μας αποκαλύψει το όνομα του Ερμιονίτη λιμανιώτη Δημοτικού συμβούλου και να ομολογήσει δημοσίως τα λεγόμενα που ξεστόμισε ο ψαροblogger εναντίον του Ερμιονίτη λιμανιώτη Δημοτικού συμβούλου προς την παρέα του Τάσου ή Μήπως έχει μέσα στο μυαλό του την τσάρκα στον πευκώνα του Μπιστιού και φοβάται να ομολογήσει;

Υ.Γ: Πάντως αυτές οι υποθέσεις και οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχει ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος με το κάλπικο πτυχίο θα λυθούν στα έδρανα....