eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

<< Στης εκκλησιάς τα σκαλοπάτια - Χορωδία Νίκου Τσιλίφη>>

Σήμερα αφιερώνει το τραγούδι της ημέρας ο Νίκος ο επίτροπος :

''Ο <<Κωλοτούμπας , πρασινοπάτρωνας ψευτοδημοσιογράφος>> ξέχασε τις καταμετρήσεις των ψήφων του Τάσου στο πρόσωπο του και τώρα τον εκλιπαρεί ξόφαλτσα ενόψει της Δίκης γράφοντας περι δικαίων και αδίκων...;
Είναι αλήθεια αυτό Τάσο ή πάλι παραπληροφορεί πιανοντας το όνομα σου στο στόμα του;;Τάσο τι λές ;μήπως επιθυμεί τώρα άλλες περιφερειακές καταμετρήσεις ψήφων στο πρόσωπο του;Όχι Τάσο γιατί τούτη τη φορά δεν θα υπάρξει Αντιδήμαρχος να τον παρηγορήσει ταξιδεύοντας τον μέχρι το Άργος.

Βέβαια μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κωλοτούμπες...Μετά την αναβολή της υπόθεσης με τον Πατέρα Ιωάννη στο Κρανίδι αυτός ο Βλ... (που τολμά να σε πιάνει και στο στόμα του )κύριε Βασίλη , εθεάθη με φωτογραφική μηχανή στα χέρια, κατα την διάρκεια των εγκαινιων του Αγίου Νικοδήμου.
Τι να πεί κανείς μ΄αυτόν τον Βλα...μη κύριε Βασίλη;;;
Απ΄ την μια να συμπεριφέρεται απρεπώς διαδικτυακά και να καταγγέλει ως παράνομο τον Ιερό Ναό του Αγ. Νικοδήμου κι απ΄την άλλη να είναι πρώτη μούρη παπαράτσι στα εγκαίνια του Ιερού Ναού.
Φαίνεται πως έχει μετανοήσει και δείχνει θετικές προθέσεις για να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής γονέων του Πατέρα Δημήτριου για να ολοκληρώσει αυτή την μετάνοια που έδειξε μετά την αναβολή της υπόθεσης απ΄το μονομελές του Κρανιδίου:

Υ.Γ: Κύριε Βασίλη θα του αφιερώσω μια παλιά καντάδα για να σου θυμίσω ένα περιστατικό απο την λύσσα που είχε τότε για να μάθει κιθάρα και τελικά αποδείχτηκε ανεπίδεκτος μαθήσεως.
Κύριε Βασίλη Δεν θυμάσαι που του παραγγέλνατε στη παρέα να σας παίξει τα ''Καραβάκια'' κι αυτός κομπανιάριζε στη κυθήν του το τραγούδι ''Το Παλικάρι έχει καημό'';;;;
Τι να πείς μ΄αυτόν τον βλ της Νεότερης Ελλάδας;;;
 
Νίκος ο επίτροπος


Καλή σας ακρόαση ...