eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου στην Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης!

ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ...
Ρεπορτάζ για το "Εικονοσκόπιο": Μίλτος Ιωαννίδης

Με παιδικές φωνές και γέλια, γέμισαν το πρωί της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου, οι αίθουσες και ο διάδρομος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης, μιας και οι μικροί μας φίλοι, από το 2ο Νηπιαγωγείο, συνοδευόμενοι από την κ. Ελένη Βλάσση, ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες που έχει η Κοινότητα, τον τρόπο ανάδειξης των Αιρετών και τις αρμοδιότητες που άπτονται των καθηκόντων τους.
Τα παιδιά υποδέχτηκαν, καλωσόρισαν και ξενάγησαν στους χώρους του Κοινοτικού μας Καταστήματος, ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Δάγκλης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Μέξης, Γιώργος Τσεγκής και Παναγιώτης Μπάζος.
Η επίσκεψη έγινε λόγω των πρόσφατων εκλογών που είχαν τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου και μάλιστα ο...λιλιπούτειος Πρόεδρος, Βασίλης Φουρνάρος, παρέδωσε μια επιστολή στον...
ομόλογό του κ. Δάγκλη, που είχε αίτημα να τοποθετηθούν κολονάκια έξω από την είσοδο του 2ου Νηπιαγωγείου και να δημιουργηθεί διάβαση πεζών, ώστε να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο δρομολόγιο από και προς το σχολείο!
Τέλος, μετά το κέρασμα προς τα παιδιά ακολούθησε η ανταλλαγή δώρων!
Τα παιδιά προσέφεραν ένα άλμπουμ με ζωγραφιές τους και ο κ. Δάγκλης μαζί με τους Κοινοτικούς Συμβούλους, τους προσέφεραν από ένα λεύκωμα ζωγραφικής της κ. Ανθούλας Λαζαρίδου-Δουρούκου και φυλλάδιο με πληροφορίες για τον Δήμο Ερμιονίδας.