eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΤΟ HYDRA BEACH:'' Περνά στη διαχείριση της Barcelo Hotels & Resorts''

<<Το πρώτο ξενοδοχείο που αναλαμβάνει στην Ελλάδα η  Barcelo Hotels & Resorts>>
 
Τη διαχείριση του ξενοδοχείου Hydra Beach, ιδιοκτησίας Santoni Group Ιταλίας, αναλαμβάνει η Barceló Hotels & Resorts, ύστερα από σχετική διαδικασία που πραγματοποίησε η CBRE Atria. Το ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει από την 1η Μαΐου 2013 ως Barceló Hydra Beach, είναι το πρώτο ξενοδοχείου που αναλαμβάνει η εταιρία που ειδικεύεται στη διαχείριση ξενοδοχείων αναψυχής 4* και 5* και το δίκτυό της διαθέτει περί τα 150 ξενοδοχεία (40.000 δωμάτια περίπου) σε 17 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Βορείου και Νοτίου Αμερικής.

Η Barceló Hotels & Resorts αποτελεί μέρος του καθετοποιημένου ομίλου Barceló Group που διαθέτει περισσότερα από 400 τουριστικά γραφεία (Barceló Viajes) σε 23 χώρες, οκτώ call centres σε Ευρώπη, Ασία, Βόρειο και Νότιο Αμερική, καθώς και πλήρεις υποδομές e-commerce μέσω ιδιόκτητων δικτύων και συνεργασιών. Μέχρι και το 2012, το ξενοδοχείο λειτουργούσε με τη μορφή κλαμπ, εστιάζοντας στην ιταλική πελατεία, ωστόσο το Barceló Hydra Beach θα απευθυνθεί στη διεθνή και στην ελληνική αγορά.

Η Santoni Group ιδρύθηκε το 1959 από τον πρόεδρό της Τούλιο Σαντόνι και ειδικεύεται σε κατασκευές και αναπτύξεις ακινήτων. Το 2009 ανακαίνισε το Hydra Beach ως ένα 5* resort με 343 δωμάτια, τέσσερα εστιατόρια, πέντε μπαρ, spa 1.600 τ.μ., δύο πισίνες (ανοιχτή και κλειστή). Το ξενοδοχείο διαθέτει παραλία μήκους 520 μ., καθώς και κήπους και παραλίες συνολικής έκτασης 100 στρεμμάτων, ενώ βρίσκεται απέναντι από την Υδρα, σε απόσταση επτά χλμ. από την Ερμιόνη. Η απόσταση από την Αθήνα είναι λιγότερο από δύο ώρες οδικώς, ενώ από τη φετινή σεζόν θα είναι δυνατή και η πρόσβαση ταχυπλόων σκαφών (δελφίνι/καταμαράν) σε προβλήτα του ξενοδοχείου.

Η CBRE Atria σε συνεργασία με την CBRE Hotels Ιταλίας και υποστηριζόμενη για ειδικά θέματα τουρισμού από την GBR Consulting, συμβούλευσε και υποστήριξε την Santoni Group για τη διερεύνηση της αγοράς, εντοπισμό των ενδιαφερόμενων και επίτευξη της συμφωνίας για την ανάληψη της διαχείρισης του Hydra Beach από την Barceló Hotels & Resorts.
 
tovima.gr