eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.comΔευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

'' Ο ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ.... ΕΝΩ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ & ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΙΖΗ ''

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ:
<<Η πολιτική  & τα προεκλογικά σχέδια που υποσχόταν κι έγραφε ο κ. Καμιζής(στο blog με τίτλο: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ) αποδείχθηκαν οτι ήταν Φούσκες , Σαπουνόφουσκες!
Θα συρθεί γονυπετής , με χέρια και με πόδια στον δεματοποιητή και στην χωροθέτηση των Σφυρή &Μήτσου!
 Να μου το θυμάστε αυτό...>>
-------------------------------------------------------------------------------


Φίλε Μάκη,
Φώναξε του  στο αυτί του κ Καμιζή ότι μου είπε ο Λεμπέσης:
 
Ένας Δήμαρχος με θητεία δύο τετραετιών
Μετά  από μία  ήττα που υπέστη  το 2006 από τους Δημότες του, αφού ξαναποφασίζει να ζητήσει την ψήφο των Δημοτών, πρέπει να είναι πολύ προετοιμασμένος στα σοβαρά ζητήματα.


Αυτός  λοιπόν ρε Μάκη, ο Δημήτρης Καμιζής,
Στο σοβαρό θέμα των σκουπιδιών προεκλογικά, πουλούσε (όπως λέμε εμείς οι θαλασσινοί)  <<φύκια για μεταξωτές κορδέλες>>  

Βλέπε πινακάκι που έταζε παραπλανώντας τους Δημότες
Κατά λέξη :
<< Επειδή σύντομα καθώς πιστεύουμε θα κληθούμε από το λαό της Ερμιονίδας να διαχειριστούμε πάλι τα δύσκολα και μέχρι η Πολιτεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, θα εφαρμόσουμε στην νέα διαμορφωμένη χωροταξικά και κοινωνικά πραγματικότητα του Δήμου Ερμιονίδας ακριβώς αυτά τα οποία έχουμε μελετήσει, προετοιμάσει και προαναγγείλει>>

Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Επειδή σύντομα καθώς πιστεύουμε θα κληθούμε από το λαό της Ερμιονίδας να διαχειριστούμε πάλι τα δύσκολα και μέχρι η Πολιτεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, θα εφαρμόσουμε στην νέα διαμορφωμένη χωροταξικά και κοινωνικά πραγματικότητα του Δήμου Ερμιονίδας ακριβώς αυτά τα οποία έχουμε μελετήσει, προετοιμάσει και προαναγγείλει :

ΔΙΑΛΟΓΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΚαλά αυτή την Θεατρική Συμπαιγνία την έταζε προεκλογικά βρε Μάκη και χωρίς ντροπή μάλιστα. 
Το άλλο όμως, που απαντούσε στον κ Γιώργο Μήτσου από την θέση του Δημάρχου; ΥΠΕΥΘΥΝΑ!!!  ΜΕ ΑΠΟΨΗ !!! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΗ!!! κατά τα άλλα...


Βλέπε πινακάκι που έγραφε με υπευθυνότητα αυτός ο υπεύθυνος και ικανός Δήμαρχος Δημήτρης Καμιζής :
<<Εγώ προσωπικά δεν συνηθίζω να αλλάζω εύκολα θέσεις , στάσεις και αποφάσεις για κρίσιμα ιδιαίτερα ζητήματα γιατί καταλήγω σε αυτές μετά από σοβαρή μελέτη>>
<<Οι θέσεις που προεκλογικά διατυπώσαμε για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος ισχύουν και θα τύχουν εφαρμογής. Πράγματι μεταξύ αυτών περιλαμβάνετε και η θέση μου να χαρίσουμε τον δεματοποιητή σε άλλον Δήμο κατά το δυνατόν γειτονικό και να μεταφέρουμε εμείς τα απορρίμματα του Δήμου Ερμιονίδας εκεί για δεματοποίηση>>

«Ερμιονίδα:μας αρέσει – δεν μας αρέσει»

ΤΡΊΤΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2011

Η πρώτη απάντηση στον κ. Γιώργο Μήτσου τέως δ.σ. και τέως μέλος του ΦΟΔΣΑ από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δ. Καμιζή

.
Κύριε Μήτσου βρισκόμαστε ακριβώς μπροστά στο αδιέξοδο των επιλογών σας…

Κύριε Μήτσου,
σε απάντηση σχετικού σχολίου σας που δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο «Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει» και στο οποίο αναφέρεστε στο περιεχόμενο ενημέρωσής μου σε ιστολόγια της Ερμιονίδας σας γνωρίζω τα εξής: 

3)
Ασφαλώς όσο αποτυχημένες και αδιέξοδες κι αν αποδεικνύονται οι επιλογές σας έχετε κάθε δικαίωμα να τις υπερασπιστείτε τουλάχιστον όμως μην προκαλείται κυρίως «συμβουλεύοντάς» μας Εγώ προσωπικά δεν συνηθίζω να αλλάζω εύκολα θέσεις , στάσεις και αποφάσεις για κρίσιμα ιδιαίτερα ζητήματα γιατί καταλήγω σε αυτές μετά από σοβαρή μελέτη και πληροφόρηση για τα ισχύοντα και τα κρατούντα.

4)
Οι θέσεις που προεκλογικά διατυπώσαμε για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος ισχύουν και θα τύχουν εφαρμογής. Πράγματι μεταξύ αυτών περιλαμβάνετε και η θέση μου να χαρίσουμε τον δεματοποιητή σε άλλον Δήμο κατά το δυνατόν γειτονικό και να μεταφέρουμε εμείς τα απορρίμματα του Δήμου Ερμιονίδας εκεί για δεματοποίηση. Δυστυχώς όμως κύριε Μήτσου για εσάς και κυρίως για όλους εμάς κανείς δεν βρίσκετε πρόθυμος να αποδεχθεί αυτό το «χάρισμά μας», εάν εσείς έχετε κάτι υπ’ όψιν σας και μεσολαβήσετε σχετικά ώστε να γίνει κάτι τέτοιο, μετά από τις απαραίτητες αποφάσεις και διαδικασίες φυσικά ο λαός της Ερμιονίδας θα σας χρωστά μεγάλη ευγνωμοσύνη. Σας γνωρίζω ότι στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στην Τρίπολη μεταξύ των τεσσάρων Δημάρχων του Νομού Αργολίδας και του νέου Περιφερειάρχη κου Πέτρου Τατούλη έθεσα διερευνητικά το ενδεχόμενο μιας τέτοιας χαριστικής πράξης του δεματοποιητή σε άλλο Δήμο με προτίμηση στο γειτονικό Δήμο Επιδαύρου αλλά αυτό απεκρούστη αμέσως από τον παριστάμενο Δήμαρχο κύριο Γκάτσιο.

Δημήτρης Καμιζής 
Δήμαρχος Ερμιονίδας
 ΣΤΑΜΑΤΗΣ Δ. ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ   


Και ερωτώ βρε Μάκη,
Υπάρχει Δημότης μας που διαβάζει αυτές τις προεκλογικές και μετεκλογικές του κορώνες και να  μην τον σκάσει στα γέλια , έναν Δήμαρχο που άλλα θεωρητικά έγραφε το 2010 & 2011 και άλλα πράττει σήμερα; Υπάρχει Δημότης που διαβάζει αυτές τις προεκλογικές και μετεκλογικές του κορώνες και μην τον έχει πάρει χαμπάρι  βρε ;
Δεν βλέπουν βρε Μάκη οι δημότες μας....
..... ότι για να κρύψει την ανικανότητα του, την διγλωσσία του και την διπροσωπία του μετά από τα δύο χρόνια θητείας του, συνεχίζει να λέει και να του φταίνε ακόμα οι προηγούμενοι Δήμοι Κρανιδίου και Ερμιόνης
που έβαλαν τον δεματοποιητή στο Σταυρό Διδύμων;

Ο Δημήτρης Σφυρής και ο Γιώργος Μήτσου έστησαν τον δεματοποιητή προσωρινά και σταμάτησαν τις φωτιές  από τις άλλες χωματερές!
Αυτός βρε, ο Δημήτρης Καμιζής,
Ύστερα από δυο χρόνια και δύο μήνες  που παρέλαβε καθαρό τον δεματοποιητή κατόρθωσε ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ και τον έκανε φλεγόμενη χωματερή με χύμα σκουπίδι!
Πές του βρε δυνατά στο αυτί ότι,
Όσες παραιτήσεις και να κάνει, όσες κορώνες και αν σηκώνει
θα συρθεί πίσω από τον προσωρινό δεματοποιητή του Σφυρή, Μήτσου και θα τον λειτουργήσει μόνιμα
Δύο χρόνια τώρα που Διοικεί το Δήμο, δεν μας έπεισε ότι έχει την ικανότητα να λύσει αυτό το πρόβλημα. 

Άσε αυτά  που έλεγε στους κατοίκους των Διδύμων και των Φούρνων τότε(που τραβούσε βίντεο τα δεμάτα των σκουπιδιών και καταμετρούσε πόσα έφυγαν και πόσα ήρθαν) ότι θα τον διώξει τον δεματοποιητή την επομένη μέρα της εκλογής του!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε Μάκη ρώτησε τον
Πότε θα βγάλει επιτέλους αυτές τις μελέτες << στην νέα διαμορφωμένη χωροταξικά και κοινωνικά πραγματικότητα του Δήμου Ερμιονίδας >> που έγραφε τότε...
Πότε  θα βγάλει επιτέλους αυτές τις μελέτες αλλαγής χώρου του δεματοποιητή που <<κληρονόμησε>>  από τον  Σφυρή και τον Λεμπέση  οπως χαρακτηριστικά και πειστικά  λέει στα ΜΜΕ.  
Μήπως βρε μας τις εμφανίσει αυτές τις ΜΕΛΕΤΕΣ ο ΠΟΝΗΡΟΎΛΗΣ  τον Ιούνιο του 2014 
Πάλι θα τις γράψει στο προεκλογικό του πρόγραμμα !!!!!!
Να δεις βρε Μάκη
Και τότε τον Ιούνιο του 2014 , προεκλογικά θα του φταίνε και  πάλι ο Σφυρής και ο Λεμπέσης...

Μόνο που τότε σας το χω τάξει!!! 
Τα <<κοπανήματα>> και τα ντοκουμέντα που σας έχω ετοιμάσει για την προεκλογική περίοδο που μας έρχεται δεν θα έχουν τελειωμό!

Και να μου το θυμάστε:Αυτός ο Καμιζής ούτε το δεματοποιητή θα δώσει σε γειτονικό ή άλλο δήμο αλλά ούτε και χώρο έχει χωροθετήσει για να τον μεταφέρει!
Η πολιτική του & τα προεκλογικά σχέδια που υποσχόταν κι έγραφε(στο blog με τίτλο: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ) αποδείχθηκαν οτι ήταν Φούσκες , Σαπουνόφουσκες!
Θα συρθεί γονυπετής , με χέρια και με πόδια στον δεματοποιητή και στην χωροθέτηση των Σφυρή &Μήτσου!

Να μου το θυμάσαι αυτό, ρε φίλε Μάκη...


Εις το επανιδείν...
 Ανάργυρος Λεμπέσης
                Δήμαρχος 
                     του τέως Δήμου Ερμιόνης