eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

'' ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ - ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑ'Ι'ΩΑΝΝΟΥ ''

Σήμερα αφιερώνει ένα παλιό αστέρι του ποδοσφαίρου ο Δημήτρης ο Λιμανιώτης:
 ...Αναστενάζουν τα γκολπόστ και τα δοκάρια σπάζουν,
της Ένωσης οι αετοί τα δίχτυα κομματιάζουν....

Αφιερώμενο το σημερινό τραγούδι στα γήπεδα της Ερμιονίδας που όπως διαλαλούν τα στελέχη της δημοτικής αρχής έχει πέσει πακτωλός χρημάτων σ΄ αυτά τα σημερινά χωράφια..
Μπράβο πάντως, με όλα αυτά τα λεφτά που έχουν διαθέσει όπως μας ανακοίνωσαν, το γήπεδο βρίσκεται προφανώς σε άριστη κατάσταση και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα , αξιοπρεπή γήπεδα.
Σε λίγες μέρες θα βγεί ενδεχομένως  η επόμενη ανακοίνωση του Δήμου γι΄ αυτό το χωράφι-γήπεδο Κρανιδίου, που κάποιοι δεν ξέρουμε ποιοι , το κατάντησαν χώρο για γαιδουροβοσκή . 
Ούτε λίγο, ούτε πολύ θα μας το παρουσιάσουν στην επόμενη ανακοίνωση τους, εφάμιλλο του Old Trafford ! 

Είναι ικανοί δηλαδή να μας πουν οτι το γήπεδο του Κρανιδίου (σημερινό χωράφι) είναι ίδιο με το Θέατρο των ονείρων (Old Trafford)  της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Καμαρώστε λοιπόν αυτό το ακριβοπληρωμένο γήπεδο της γα'ι'δουροβοσκής!

Ε, ρε βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται...
Σε λίγο καιρό θα μας λένε ορισμένοι γνωστοί-άγνωστοι οτι για τα χάλια των γηπέδων φταίει η Ένωση που θα πάρει το πρωτάθλημα!
 
Υ.Γ:Σήμερα μας είπε και το άλλο ο ΜόΤσιαλος - Γραφείο τύπου του δημου..Μας είπε ο αθεόφοβος ότι η αποκατάσταση των γηπέδων της Ερμιονίδας για να αθλούνται τα παιδιά μας σε σωστό περιβάλλον, δεν είναι προτεραιότητα κι ότι το άθλημα του ποδοσφαίρου είναι Θέαμα εκτόνωσης των ολίγων...Φαίνεται οτι αυτό το πρότυπο Γονέα που συνεχίζει και αρνείται πεισματικά να πάει να παρακολουθήσει την σχολή γονέων του Πατέρα Δημήτριου, έχει άλλον τρόπο και άλλο μέρος στο μυαλό του για να εκτονώνονται οι νέοι.
Φαίνεται...
.... αυτουνού του ΜόΤσιαλου θα του αρέσει να στέλνει τα παιδιά να εκτονώνονται σε άλλα μέρη , σε άλλα κατατόπια!!! εκτός γηπέδων και εκτός άθλησης....
Αυτός ο αθεόφοβος την βρεγμένη σανίδα την έχει ξεπέρασει με επιτυχία. Αυτουνού του γονέα του χρειάζεται τώρα σαλαχοουρά με πολλά αγκάθια για να συνέλθει!
 Δημήτρης ο Λιμανιώτης

καλή σας ακρόαση...