eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

''ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΤΖΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ''

ΤΑΣΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ:

<<ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ!
 Δεν θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία σου που θα το κάνεις.
Σε διαβεβαιώνω ότι δεν θέλω να σε διαδεχθώ, δεν διεκδικώ τίποτα……είμαι ελεύθερος και ελπίζω αξιοπρεπής.>>

Αγαπητοί συνδημότες,

  Μετά τα όσα θλιβερά διαδραματίζονται τελευταία στον Δήμο μας, σε δικαστικές αίθουσες, με καταδικαστικές αποφάσεις αιρετών, από τις διαχρονικές επιλογές του Δημάρχου.

  Τα όσα επιμελώς αποκρύπτονται στα συρτάρια των γραφείων του Δήμου π.χ. αποφάσεις φωτοβολταϊκών κ.α.

  Την πλήρη τελμάτωση όλων των σοβαρών θεμάτων όπως διαχείριση απορριμμάτων, υδάτινων πόρων, την ανυπαρξία τουριστικής πολιτικής, την εγκατάλειψη των σφαγείων, των αθλητικών εγκαταστάσεων κ.α παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις προς όλους και για όλα και τις προς εμάς διαβεβαιώσεις.

  Με δεδομένη πλέον την αναντιστοιχία των προεκλογικών υποσχέσεων για χρηστή διοίκηση, διαφάνεια, αξιοκρατία, δικαιοσύνη κ.λ.π. σε σχέση με την πραγματικότητα και χωρίς για όλα αυτά να έχει, μέχρι στιγμής υπάρξει ανάληψη ευθύνης από την πλευρά του αποκλειστικά  υπεύθυνου και επειδή:

  Νοιώθω ως ηθικός αυτουργός της καθόδου του κου Καμιζή στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές, ως ο βασικός συντελεστής στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του και  ως ο φέρων το βαρύ φορτίο του πρώτου σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου της παράταξης, σύμφωνα  με την λαϊκή ετυμηγορία, λυπούμενος βαθιά, νοιώθω την ανάγκη να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη από όλους εσάς, είτε με ψηφίσατε είτε όχι, για αυτή την εξέλιξη και την άσχημη πορεία των Δημοτικών μας πραγμάτων.

  Θέλω να γνωρίζετε ότι δεν διαπραγματεύτηκα τίποτα, δεν ζήτησα τίποτα, δεν ενέδωσα σε τίποτα. Γεύτηκα όμως απλόχερα, όπως πολλοί από εσάς, την απογοήτευση και την αχαριστία.



  Κύριε Δήμαρχε κ. Καμιζή,

Μετά τα όσα πρωτόγνωρα διαμείφθηκαν προχθές και χθες , με την καινούργια παραίτηση συμβούλου, την express ορκωμοσία του νέου, τις απειλές στο προσυμβούλιο για νέα επαναστατική παραίτηση σου, τις πιέσεις για υπερψήφιση  της ¨εργολαβίας¨, για να αποφευχθεί η απώλεια της δεδηλωμένης για δεύτερη φορά, στο σοβαρό θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών, όπου επιχειρείται ωμά η επιβολή 550.000 ευρώ ετησίως !! επιπλέον χαράτσι στις πλάτες των δημοτών μας…. αλλά και για όλα αυτά που συμβαίνουν, δεδομένου ότι: Δεν θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία σου που θα το κάνεις,  σου ζητώ να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ, με όποιον τρόπο ή δικαιολογία επιλέξεις, εξ άλλου γιατρός είσαι, για το καλό της Ερμιονίδας, για το καλό της εναπομείνασας Δημοτικής  παράταξης, για την διάσωση της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας σου.

  Τέλος σε διαβεβαιώνω ότι δεν θέλω να σε διαδεχθώ, δεν διεκδικώ τίποτα…
…είμαι ελεύθερος και ελπίζω αξιοπρεπής.

  Επίσης ότι έχω να πω το λέω αυτοπροσώπως  και ότι έχω να γράψω το γράφω με το ονοματεπώνυμό μου.   

                                                   Ο Δημοτικός Σύμβουλος
                                                      Αναστάσιος Κ. Τζανής