eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

''Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...''


Κύριε Γιώργο Μπροδήμα προς ενημέρωση δική σας αλλά και των δημοτών μας,
Οι προσπάθειες οι δικές μας για το φράγμα της τζερτζελιάς έγιναν αποδεκτές το 2003 απο τον ΓΓΠΠ όπου και ανάθεσε την εκπόνηση μελέτης  σε ιδιωτική εταιρία χωρίς ο Δήμος να επιβαρυνθεί και να πληρώσει αόρατες μελέτες τύπου <<ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΕΛΕΗΣ>>. Την εν λόγω μελέτη σας την δημοσιεύω παρακάτω αφού μου ζητάτε παραπάνω στοιχεία.
κάντε κλικ







κύριε Γιώργο,

ήμουν υπέρ του έργου <<Φράγμα της τζερτζελιάς>>  ο κ. Καμιζής όμως είχε άλλα στο μυαλό του τότε, σας τα γράφω και εδώ αναλυτικά.
Διαβάστε το κείμενο και τα έγγραφα , το έργο είναι ώριμο και έχει τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις.
Αν ο κύριος Καμιζής αλλάξει γνώμη για την ύδρευση (γιατί στο θέμα της αφαλάτωσης τα έχει κάνει θάλασσα, άλλα λέει στην Κική και άλλα στην Κοκο) το έργο είναι ώριμο και μπορεί να το εντάξει.
Πιστεύω οτι  σας απαντώ χωρίς περιστροφές(βλ. μελέτη) , χωρίς τις λογοτεχνικές υπεκφυγές και κορώνες του κ. Καμιζή  που τις χρησιμοποιεί για να καλύψει την ανικανότητα του .
Είμαι σίγουρος οτι αυτό το νερό που έχουμε σήμερα στο δήμο μας δεν κάνει ούτε για το πλύσιμο των ρούχων της δουλειάς.
Τότε όμως που το παλεύαμε ο κ. Καμιζής αντί να παλεύει μαζί μας για να γίνει το σοβαρό αυτό έργο, αυτός καθάριζε τα παλιά πηγάδια και ήθελε να σταματήσει την ανόρυξη των γεωτρήσεων όπως μας έλεγε.

Μ΄ αυτά και μ΄αυτά ένα ακόμη έργο μαζί με τα σκουπίδια και τις <<Σήραγγες στην Πελεή>> κλείστηκαν στο συρτάρι του κ. Καμιζή.

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
του τέως Δήμου Ερμιόνης