eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ερώτηση Γιάννη Ανδριανού για την πύλη εισόδου της Αργολίδας - την κατασκευή του οδικού τμήματος Δερβενάκια – Μυκήνες



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κ. Χατζηδάκη με θέμα την πορεία υλοποίησης και το χρονοδιάγραμμα των έργων της πύλης εισόδου στην Αργολίδα από τους μεγάλους οδικούς άξονες της Πελοποννήσου με την κατασκευή του οδικού τμήματος  Δερβενάκια – Μυκήνες (Εκκλησιαστικά)
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:


«Επανέρχομαι με νέα Ερώτηση στο ζήτημα της υλοποίησης  του αναγκαίου έργου της πύλης εισόδου στην Αργολίδα και της διασύνδεσής της με τους μεγάλους οδικούς άξονες της Πελοποννήσου – από τους οποίους είναι σήμερα αποκομμένη, με ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη της περιοχής και την αξιοποίηση των σημαντικών συγκριτικών της πλεονεκτημάτων - με την κατασκευή του μήκους περίπου 6 χιλιομέτρων οδικού τμήματος  Δερβενάκια – Μυκήνες (περιοχή Εκκλησιαστικά).

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤAΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
(1) Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η πορεία υλοποίησης του αναγκαίου έργου του οδικού τμήματος  Δερβενάκια – Μυκήνες (περιοχή Εκκλησιαστικά)και ποιο το δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα κατασκευής του».