eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

''Αθλητική "γιορτή" στο ΑΜΑΝΖΟΕ''

''Βραβεύτηκαν ο Διομήδης Άργους, ο Α.Ο. Κρανιδίου, και ο πρωταθλητής Ελλάδας στα 100μ. Χρήστος Καλαμαράς.''

 ρεπορταζ - φωτο: eikonoskopionews
Οι πρωταθλητές της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας που διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους (μέσα στο 2012) στα εγχώρια-διεθνή παρκέ και ταρτάν, βραβεύτηκαν, κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και δεσμεύτηκαν να μας χαρίσουν ανάλογες διακρίσεις για το 2013!
Ο Κυπελλούχος Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδας στο handball Διομήδης Άργους, η τοπική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Κρανιδίου που (με παίχτες προερχόμενους απο τα "σπλάχνα" του συλλόγου) εκπροσωπεί το μπάσκετ της Ερμιονίδας στη Γ Εθνική, και ο πρωταθλητής Ελλάδας και χρυσός βαλκανιονίκης του στίβου (στα αγωνίσματα 100μ. και σκυταλοδρομία 4Χ100 αντίστοιχα), Χρήστος Καλαμαράς, βραβεύτηκαν την περασμένη Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, σε ημερίδα που συνδιοργάνωσαν η Π.Ε. Αργολίδας και τα αθλητικά σωματεία της Ερμιονίδας και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΜΑΝΖΟΕ.
Το παρών στην ημερίδα έδωσε η παλιά μεγάλη δόξα της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού κ. Σπύρος Λιβαθηνός (περιφερειακός προπονητής της Ε.Π.Ο.) ο οποίος μίλησε για τους τρόπους με τους οποίους, ένας νέος παίχτης θα μπορέσει να αναδείξει το ταλέντο του και να γίνει πρωταθλητής.
Ακόμη μίλησε ο.....
...... κ. Διονύσης Διατσίγκος (περιφερειακός προπονητής ακαδημιών Αργολίδας) ενώ η επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία του καρδιολόγου κ. Παναγιωτόπουλου με θέμα την επίδραση του ντόπινγκ στη ζωή και τον αθλητισμό, ανέδειξε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα στους αθλητικούς παράγοντες, στους αθλητές, στους γονείς και τους παρευρισκόμενους.
Στην ημερίδα μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Καμιζής, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ερμιονίδας κ. Τάσος Λάμπρου, ο αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Σταύρος Κούστας,ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Α. κ. Ιωάννης Αποστολόπουλος καθώς και τοπικοί παράγοντες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά του Εθνικού Ωδείου (παράρτημα Κρανιδίου), είπαν τα κάλαντα των ημερών υπό την καθοδήγηση της κας. Δήμητρας Τούσσα ενώ έγινε προσφορά δώρων εκ μέρους του Μητροπολίτη κκ Εφραίμ. 

Την ομάδα handball του Διομήδη βράβευσε ο κ. Σπύρος Τζοάννος (εκπρόσωπος της Mind Compass), στον Α.Ο. Κρανιδίου παρέδωσαν μετάλλια και βραβείο ο κκ. Τάσος Χειβιδόπουλος και ο πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α.Κ  κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος ενώ στον  Πρωταθλητή στίβου Χρήστου Καλαμαρά παρέδωσε τιμητικό βραβείο ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής.