eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

''Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ''



Μετά τον αγιασμό των υδάτων η δημοτική κοινότητα Ερμιόνης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα διοργανώνοντας παράλληλα εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του Γ.Ε.Λ. που πέτυχαν να εισαχθούν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της Χώρας παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κκ. Εφραίμ, των αντιδημάρχων κκ. Τσαμαδού και Κούστα, της προέδρου της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου κας. Μονά, του αντιπροέδρου της κοινότητας Ερμιόνης κ. Αραπάκη,δημοτικών και τοπικών συμβούλων ενώ παρέστη και ο Δήμαρχος του τέως δήμου Ερμιόνης κ. Ανάργυρος Λεμπέσης.
Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης κ. Γιάννης Κρητσωτάκης (ως "οικοδεσπότης"), ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά και συνεχάρη τους μαθητές που διακρίθηκαν στον περσινό "μαραθώνιο" των πανελληνίων εξετάσεων εξασφαλίζοντας μια θέση στα ακαδημαϊκά έδρανα. 
Ακόμη έγιναν τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης με παλιές φωτογραφίες απο την Ερμιόνη μιας άλλης εποχής απο το φωτογραφικό αρχείο του τέως δήμου Ερμιόνης με πολλούς πολίτες να κοντοστέκονται και μάλιστα να αναγνωρίζουν σε αυτές παλιά αγαπημένα πρόσωπα.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Eikonoskopionews