eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΥΛΩΝΑ - ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ.ΕΙΡΗΝΗ.ΛΕΓΑΚΗ
Σήμερα αφιερώνει ο Αργύρης απο Κρόθι τα παρακάτω:

'' Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί αυτό το τραγούδι αλλά η επικαιρότητα δεν χωράει άλλο τραγούδι γι΄αυτό το θέμα.
Η ενδεχόμενη επιθυμία του κυρίου Δημάρχου να αλλάξει χέρια ο Μύλος, έπεσε προφανώς για άλλη μια φορά στο κενό.
Μετά τις καλοκαιρινές πολιτικές <<κουμπουριές>> για τον μύλο απο περίεργες και σκοτεινές δυνάμεις, ήρθε κι έδεσε η προχθεσινή <<απόδραση απο το Αλκατραζ>> του Δ.Σ!

Ο κ. Δήμαρχος ...
..προφανώς κι ενδεχομένως να τράπηκε σε φυγή για το θέμα αλλαγής Μυλωνά στο Μύλο.Οι σύμβουλοι όμως του πρόσφεραν <<σκοτσέζικο Ντουζ>> κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας του Δ.Σ γι΄αυτό το θέμα.

Βέβαια σ΄αυτόν τον εθελοντή του δήμου με το ξινιάρι , σ΄αυτόν τον ψαροblogger που ήθελε να κατεδαφίσει τον παράνομο μύλο όπως κατάγγελνε στους εισαγγελείς και στα δικαστήρια, του έχουν ετοιμάσει άλλη μεταχείρηση.

 Ο ψαροblogger επειδή έχει σκληρήνει απο την Αμασία, δεν παίρνει χαμπάρι απο τα σκωτσέζικα Ντουζ με παγωμένο νερό. Αυτουνού του αθεόφοβου ψαροblogger, που έχει διαδακτορικό στην έρευνα και στο ρεπορταζ της υπόθεσης Μύλος, του χρειάζεται άλλο Ντούζ. 
Αυτός παίρνει χαμπάρι μόνο άμα τον ελούσεις με Νερά απο ΣΕΝΤΙΝΑ Καικιού!
Αυτό έπαθε μετά τις καταγγελίες του στις  αρχές,
Κι έτσι γλίτωσε ο μύλος  απο τα μανιασμένα χέρια των αταλάντευτων συνδυασμών και του δαιμονισμένου υπόγειου ψαροblogger!Βέβαια ο μύλος κρίθηκε και απ΄τον κύριο εισαγγελέα και απο το δικαστήριο, νομιμότατος.
Φαίνεται για να κάνει μούγκα για όλα αυτά τα Ντουρντουλούκια που λαμβάνουν χώρα στην Ερμιονίδα θα του χουν παίξει χοντρά Φαγοπότια!
Φαίνεται οτι θα τον έχουν τα'ί'σει δυνατά!

Μα καλά ,  πως και δεν τον πήραν μαζί τους τον ψαροblogger για να δειπνήσει κι αυτός μετά το συμβούλιο της Παρασκευής, στη γνωστή ταβέρνα της Κοιλάδας;

Υ.Γ:Δεν έχει βάλει μυαλό ακόμα απο την δικαιοσύνη και συνεχίζει να αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος, την ίδια ώρα που είναι ένας συνταξιούχος ψαράς του ΝΑΤ.
Καλά, εσείς οι νόμιμοι δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ πότε θα γραπώσετε αυτόν το ψαρά που έχει απωθημένο να αυτογράφεται παράνομα δημοσιογράφος; ''


Αργύρης απο Κρόθι
καλή σας ακρόαση...