eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

''Ρωτώντας πας στην πόλη''

Όταν οι Ολλανδοί έμαθαν… για τον Πόρο

 Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
Διαβάστε το παραπάνω στην «Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης». Ιδιαίτερα οι αιρετοί του δήμου μας και όλοι που τα επαγγέλματά τους στηρίζονται στον τουριστικό τομέα. Στην προβολή του τουριστικού προϊόντος απαιτείται επαγγελματισμός, δηλαδή εταιρείες που δουλειά τους είναι να προβάλλουν τουριστικά προϊόντα. Για τους Βόρειους οι διακοπές στον ηλιόλουστο Νότο είναι ανάγκη, όνειρο αλλά και παράδοση που έχει τις ρίζες της στους πρώτους επισκέπτες των Αγίων Τόπων. Το ότι επισκέπτονται μια τουριστική έκθεση 150000 κόσμος πληρώνοντας τόσα χρήματα κατά άτομο για εισιτήριο και για πάρκιν, είναι δύσκολο να το καταλάβουμε εμείς οι Νότιοι. Γι’ αυτούς δεν είναι μόνο επίσκεψη, δεν είναι μόνο ενημέρωση, είναι γιορτή, είναι σαν να έκαναν διακοπές ορισμένες ώρες. Αυτό όμως το κατανοούν πλήρως και το χειρίζονται οι εταιρείες που δουλειά τους είναι να προβάλλουν τουριστικά προϊόντα.
Αγαπητέ αντιδήμαρχε την τρύπα – κακοτεχνία στον παραλιακό Ευκαλύπτων Ερμιόνης την κλείσαμε επιτυχώς και αυτοπροσώπως. Λίγο πιο πέρα στην πικροδάφνη είναι και η αρχαιότερη ελιά της Ερμιονίδας, και κοντά της η δεύτερη αρχαιότερη ελιά. Πότε θα κάνετε τα κατάλληλα έργα, ώστε....
..... να γίνουν σημεία αναφοράς όλης της Ερμιονίδας και του ελαιολάδου της; Η μείζων αντιπολίτευση δεν έχει κανένα σχετικό σχέδιο; Μόνο για σκουπίδια θα μιλάμε συνέχεια; Ρωτείστε στον Πόρο πώς τα κατάφεραν. Ρωτώντας πας στην πόλη. Αλλά που να ξεμυτίσει το αιρετόν υψηλόβαθμον τμήμα προς τις γειτονικές δημαρχίες των νησιών μας, μετά από την συμπεριφορά του προς τον Δήμαρχο Ύδρας και το επιτελείο του.


Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος