eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΙΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΡΟΔΗΜΑ

Ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και διαχειριστής του ιστολογίου villadidimo Γιώργος Μπροδήμας δεν είναι πια κοντά μας.
Από χθες, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και διαχειριστής του ιστολογίου villadidimo Γιώργος Μπροδήμας δεν είναι πια κοντά μας.
Έπειτα από ένα μεγάλο αγώνα που έδωσε αρκετό καιρό για να κρατηθεί στη ζωή, τελικά δεν τα κατάφερε.
Όλοι μας γνωρίζουμε καλά αυτό τον επιστήμονα, αυτό τον άνθρωπο που οι γνώσεις του και η αγάπη του για τον τόπο του, για το χωριό του δεν μπορούν να περιγραφούν με απλά λόγια.
Μέσα από το ιστολόγιο που διατηρούσε προσέφερε στους αναγνώστες του όλες τις γνώσεις του, τόσο για τα Δίδυμα όσο και για ολόκληρο το Δήμο Ερμιονίδας. Mέσω αυτού δεν δίσταζε να καταθέτει τη γνώμη του για φλέγοντα θέματα, η οποία πολλές φορές προβλημάτιζε, ενοχλούσε αλλά πάνω από όλα γινόταν τροφή για προβληματισμό και έντονη σκέψη. Δυστυχώς αυτός ο συγκρουσιακος, δυναμικός, μα πάνω από όλα πολύτιμος άνθρωπος δεν είναι πια εδώ, μαζί μας για να μας προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις του αλλά και ήταν πάντα εκεί, με το δικό του τρόπο, για όποιον τον χρειαζόταν.
Εκφράζω στα αγαπημένα του πρόσωπα τα θερμά μου συλλυπητήρια αφού αύριο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν θα παρευρεθώ στην εξόδιο ακολουθία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα των Διδύμων που θα τον σκεπάσει.

 Γιάννης Γεωργόπουλος
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ