eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: ''Έτσι θα γλυτώσει αυτό το κόσμημα της Ερμιόνης απο τους Βανδαλισμούς και την καταστροφή''

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:

''Το να έχεις άδεια επαγγελματία Ψαρά , να είσαι συνταξιούχος του Ν.Α.Τ , τελειόφοιτος Δημοτικού και να ορκίζεσαι ενώπιον της Εδρας του Δικαστηρίου βάζοντας το χέρι στο Ιερό Ευαγγέλιο οτι είσαι επαγγελματιας Δημοσιογράφος, τότε, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ απο αυτή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...''


Αγαπητοί συνδημότες,

Κατ΄αρχήν να συγχαρώ τη νέα Δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Ιωσήφ Μερτύρη (αρμόδιο για θέματα της Ερμιόνης), γιατί προχώρησαν στη διαδικασία ενοικίασης του Μύλου Κρόθι.

Μόνο έτσι θα γλυτώσει αυτό το κόσμημα της Ερμιόνης απο τους Βανδαλισμούς και την καταστροφή.
Το ίδιο είχε συμβεί και τότε, που είχα την τύχη επι Δημαρχίας μου να κατασκευασθεί ο Μύλος , το 1996.Τότε που αναγκάστηκε ο Δήμος να το ενοικιάσει, μετά απο έξι χρόνια, το 2002.

Αγαπητοί συνδημότες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο επισκέπτης που ανέβαινε στο αναψυκτήριο ΜΥΛΟΣ για να πιεί τον καφέ του , απολάμβανε απο εκεί ψηλά την ομορφιά της Ερμιόνης μας.
Με το ίδιο θέμα είχα ασχοληθεί και το 2018 βλέπε δημοσίευμα ΕΔΩ.

Τώρα θα ασχοληθώ με αυτόν τον παλιό συμμαθητή μου, τον Μάκη. Να του ευχηθώ πρώτα σιδερένιος και γρήγορα να ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Ας αφήσει επιτέλους αυτές τις δημοσιογραφικές του έρευνες, δεν είναι αυτές γι΄αυτόν!

Οι δημοσιογραφικές έρευνες είναι για γνήσιους δημοσιογράφους!

Ας το καταλάβει καλά ο Μάκης οτι αυτοί οι δημοσιογράφοι έχουν βγάλει σχολές δημοσιογραφίας και μπορούν εγκυρα να φέρουν εις πέρας τέτοιες έρευνες.

Καλά αυτός, 
Αυτοί όμως που του πιάνουν το χέρι και το μολύβι, αυτοί οι πολιτικοί της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουν ψωμοτύρι αυτές τις αγωνιστικές - επαναστατικές παραιτήσεις, δεν καταλαβαίνουν ότι αυτός ο ψευτοδημοσιογράφος, ο Μάκης με τις δαιμονισμένες έρευνες για το ΜΥΛΟ ΚΡΟΘΙ κατάφερε να περάσει (ΕΠΑΕ)αρχιτεκτονική επιτροπή το στέγαστρο του ΜΥΛΟΥ , να εκδοθεί (Ο.Α) Οικονομική Άδεια και ο ΜΥΛΟΣ ΚΡΟΘΙ να είναι ΝΟΜΙΜΟΣ και με την βούλα της Δικαιοσύνης.

Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι οτι αυτός ο Μάκης, αυτός ο αθεόφοβος προκειμένου να έχει βαρύτητα η μαρτυρία του(ως μάρτυρας κατηγορίας),  έβαλε το χέρι στο ιερό ευαγγέλιο και ορκίστηκε οτι είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος.

Το να έχεις άδεια επαγγελματία Ψαρά , να είσαι συνταξιούχος του Ν.Α.Τ , τελειόφοιτος Δημοτικού και να ορκίζεσαι ενώπιον της Εδρας του Δικαστηρίου βάζοντας το χέρι στο Ιερό Ευαγγέλιο οτι είσαι επαγγελματιας Δημοσιογράφος τότε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ απο αυτή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Βλέπε απόσπασμα της δικαστικής απόφασης

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης