eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΞΗΣ: ''Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση διότι τα έργα που πρότεινα ως Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης , σήμερα , με αυτή τη δημοτική αρχή, υλοποιούνται ένα - ένα !


Αγαπητοί συνδημότες ,

άλλο ένα έργο που είχαμε προτείνει με την υπ. αριθμόν 05/2019 απόφασή μας στην προηγούμενη διοίκηση και παρέμενε στο συρτάρι , υλοποιήθηκε απο τη νέα δημοτική αρχή και αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση διότι τα έργα που πρότεινα ως Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης , σήμερα με αυτή τη δημοτική αρχή, υλοποιούνται ένα - ένα !

Ο Αντιδήμαρχος κύριος Μερτύρης Ιωσήφ κατά την παραλαβή των καθηκόντων του κατέγραψε τις εκκρεμότητες και τις μή υλοποιήσιμες αποφάσεις.

Ο Δήμαρχος κύριος Γιάννης Γεωργόπουλος ιεραρχόντας τις ανάγκες και τα προβλήματα, μαζί με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου , υλοποίησε ένα ακόμη έργο.

Μπράβο και Συγχαρητήρια.

Δήμαρχε, διαπιστώνοντας παρόμοια προβλήματα και σε άλλους δρόμους και γνωρίζοντας τις ενέργειες και τις καταγραφές που κάνατε εσείς προσωπικά στην αρχή της θητείας σας με τη μηχανικό του Δήμου γι΄αυτούς τους δρόμους, σας προτείνω -όπως εσείς ξέρετε- να τα ιεραρχήσετε, να τα αξιολογήσετε, να τα δρομολογήσετε και σύμφωνα με τις άναγκες να επισκευάσετε αυτους τους κατεστραμμένους δρόμους..

Καλή δύναμη, Καλό καλοκαίρι !





ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΞΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ