eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Πολιτιστικό καλοκαίρι στην Ερμιονίδα :''Εκδηλώσεις όπως προβλέπεται...''

''Πολιτιστικό καλοκαίρι στην Ερμιονίδα!''

Ρεπορτάζ - Επιμέλεια : Θωμάς Σκούρτης - Μίλτος Ιωαννίδης

Με "μέτρο",(για λόγους ασφαλείας, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο), θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις των πολιτιστικών φορέων και Συλλογών της Ερμιονίδας για το φετινό καλοκαίρι.

Στην χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρόντος του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, αποφασίστηκε να διανθιστεί το φετινό καλοκαίρι με εκδηλώσεις που θα εμπλουτίσουν το πολιτιστικό "μενού" για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μας. 
Ο πρόεδρος του Ν. Π. Κοινωνικής Πρόνοιας, πολιτισμού & παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας κ. Δαμιανός Κουτούβαλης, εξέφρασε τόσο την στήριξη του στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι άνθρωποι που στελεχώνουν τους συλλόγους και τους φορείς του πολιτισμού της επαρχίας μας όσο και την βούληση του να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια, έτσι όπως επιτάσσουν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον COVID-19.

Στη συνέχεια, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, μια διεξοδική συζήτηση, σχετικά με τις δράσεις που έχουν σχεδιαστεί από τους φορείς του πολιτισμού της Ερμιονίδας και εξετάστηκε το ενδεχόμενο συνεργασιών μεταξύ των φορέων, ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Από την συνάντηση,(που έγινε για πρώτη φορά στον Δήμο Ερμιονίδας) προέκυψαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα και προέκυψαν και ευχάριστες ειδήσεις όσον αφορά τις εκδηλώσεις και το περιεχόμενο τους.

Οι δράσεις και οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν, θα ανακοινωθούν εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.


EIKONOSKOPIO NEWS