eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Ανδριανός: ''Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα παιδιά μας που μπαίνουν σήμερα στη δοκιμασία των εισαγωγικών εξετάσεων.''


Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα παιδιά μας που μπαίνουν σήμερα στη δοκιμασία των εισαγωγικών εξετάσεων, αλλά και στις οικογένειές τους που στηρίζουν τις προσπάθειές τους. Η φετινή σχολική χρονιά ήταν ιδιαίτερη καθώς σημαδεύτηκε από την ανάγκη αντιμετώπισης της πανδημίας. Όμως ταυτόχρονα, τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί, έδωσαν τους τελευταίους μήνες σε όλους μας ένα καλό μάθημα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης: Προσαρμόστηκαν τάχιστα στην έκτακτη συνθήκη, έμαθαν όχι απλώς να χειρίζονται αποτελεσματικά αλλά και να αξιοποιούν με πρωτότυπους και δημιουργικούς τρόπους τα νέα εργαλεία, έστειλαν σε ολόκληρη την κοινωνία το μήνυμα ότι και από αυτή τη δοκιμασία θα βγούμε νικητές.


Αυτές τις μέρες των πανελληνίων λοιπόν, οφείλουμε ένα μέρος από αυτή την πολύτιμη αισιοδοξία να το επιστρέψουμε στα παιδιά που εξετάζονται, τονίζοντας πως με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, με βούληση για δουλειά και με μεράκι, οι πόρτες της ευτυχίας και της επιτυχίας που ανοίγει η ζωή είναι πολλές και σημαντικές. Καλή επιτυχία λοιπόν!»