eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Ανάργυρος Λεμπέσης: Ο Άγιος Γεράσιμος έβαλε το χέρι του!

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
 ''Νόμιμα και επίσημα με τη σφραγίδα του κράτους, ο Βοσκότοπος Κρόθι είναι ιδιοκτησία του Δήμου Ερμιόνης και αυτό έγινε επι Δημαρχίας μου.
Θα το θυμάμαι και θα καμαρώνω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου!''



Αγαπητοί συνδημότες,

Δεν είχα απαντήσει στα γραφόμενα της παραπληροφόρησης του Αλιβάνιστος.com και του ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ για την ιδιοκτησία του βοσκότοπου ΚΡΟΘΙ , για την παραχώρηση οικοπέδου, για την ανέγερση του Αγίου Γερασίμου και την κατασκευή του Μύλου , σεβόμενος την ηλικία του ενός και την υγεία του άλλου.

Αυτοί οι δυό όμως ίσως αυτό το θεώρησαν αδυναμία και συνεχίζουν τα Νταλαβεράκια της κακοπροαίρετης παραπληροφόρησης.

Έτσι , είμαι αναγκασμένος να τους τα κόψω αυτά τα Νταλαβεράκια μια και καλή, με τον τρόπο που ξέρω εγώ, με αυτόν τον τρόπο που εφάρμοζα και στη πολύχρονη Δημαρχιακή μου θητεία.Με ντοκουμέντα και χαρτάκια!

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν αυτοί οι δύο , ο Αλιβάνιστος.com και ο ψευτοδημοσιογράφος , αυτός ο Μάκης , ότι ο λαός της Ερμιόνης με τη ψήφο του ενέκρινε το δικό μας πρόγραμμα και τη δική μας διοίκηση για την προστασία της Δημοτικής περιουσίας , την επέκτασή αυτής και την διαχείριση αυτής.
Αυτά πράξαμε και με ομόφωνες αποφάσεις συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης υλοποιήθηκαν αυτά τα κοσμήματα (Άγιος Γεράσιμος και Μύλος Κρόθι) που σήμερα ο επισκέπτης απ΄αυτά εκεί ψηλά ανακαλύπτει τις ομορφιές της Ερμιόνης μας!

Και τώρα δείτε την αλήθεια απο τα επίσημα έγγραφα(κι όχι απο κακοπροαίρετα Νταλαβεράκια παραληροφόρησης) και ντοκουμέντα που αποκτήθηκαν με μεγάλες προσπάθειες και γι΄αυτό καμαρώνω και είμαι υπερήφανος .

Αγαπητοί συνδημότες ο Άγιος Γεράσιμος έβαλε το χέρι του!Ήταν η αιτία που η κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου σε αίτημα του Δασαρχείου βεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καταγεγραμμένο δημόσιο κτήμα του υπουργείου οικονομικών για την ανέγερση Ιερού Ναού στο Κρόθι, 
βλέπε τη βεβαίωση του Δημοσίου:




Μετά απ΄αυτό το θείο Δώρο ξεκίνησε η έρευνα...
Οι προσπάθειες μου έφεραν αποτέλεσμα , έπεσε στα χέρια μου η πράξη που συνέταξε το Κτηματολόγιο για τον βοσκότοπο Κρόθι και αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ:


''Αποκλειστικώς κύριος Νομεύς και κάτοχος είναι η Κοινότης Ερμιόνης!''

Μέλη σ΄αυτή την πράξη ήταν οι αείμνηστοι Κοινοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Δέδες και Γεώργιος Οικονόμου.
Πρόεδρος σ΄αυτή την πράξη ήταν ο Ειρηνοδίκης. 
Βλέπε την 41/1937 πράξη εκθέσεως κτηματολογίου κοινότητας Ερμιόνης.




Αγαπητοί συνδημότες ,
όταν προεδρεύει δικαστής σε τέτοια πράξη τότε αυτή μπορεί να μεταγραφεί στο υποθηκοφυλακείο.
Αυτό έπραξα και είμαι υπερήφανος διότι Νόμιμα και επίσημα με τη σφραγίδα του κράτους ο Βοσκότοπος Κρόθι είναι ιδιοκτησία του Δήμου Ερμιόνης και αυτό έγινε επι Δημαρχίας μου.
Θα το θυμάμαι και θα καμαρώνω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου!
βλέπε το υπάριθμόν πρωτοκόλλου 2075-10/6/2002 έγγραφο.
Δεν έχει το δικαίωμα κανένας Αλιβάνιστος.com, κανένας ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ, κανένα Δασαρχείο, να ακούμπήσει την περιουσία του Δήμου, αφού αυτή έχει καταγραφεί και στο ΕΤΑΚ και στο Ε9 του Δήμου.
Οποιοσδήποτε ακουμπήσει το χέρι του στη περιουσία του Δήμου και ειδικά σ΄αυτα τα δύο στολίδια(διατηρητέο κτίριο- αναψυκτήριο Μυλος και Άγιος Γεράσιμος) ,τότε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας αλλά και ΕΓΩ προσωπικά, είμαστε υποχρεωμένοι να του κόψουμε το χέρι απο τη μασχάλη!!!

Αυτό το άκουσες ψευτοδημοσιογράφε ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ;;;

Έτσι λοιπόν στη Κοινοτική - Δημοτική περιουσία ο τότε Πρόεδρος Γιώργος Καρακατσάνης διάνοιξε το δρόμο και κατασκεύασε τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού.
Σε Δημοτική περιουσία ανεγέρθηκαν ο Άγιος Γεράσιμος και ο Μύλος Κρόθι.Μέρος της Δημοτικής περιουσίας παραχωρήθηκε απο το Δημοτικό Συμβούλιο για την χωροθέτηση της Μαρίνας Ερμιόνης
Καλά αυτός ο ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ ένας ΨΑΡΟΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ - ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, 
εσύ καπετάν Γιώργο ένα Καπετάνιος καρίερας με γνώσεις στα νομικά που πρέπει να έχει ο κάθε καπετάνιος, δεν γνωρίζεις ότι στο βοσκότοπο δεν έχει καμία δουλειά το Δασαρχείο;
Δεν γνωρίζεις οτι τα διατηρητέα κτίσματα δεν μπορεί να τα κατεδαφίσει κανένας;;
Είναι δυνατόν να παρασύρεσαι εσύ Καπτάν Γιώργο απο ένα παθιασμένο ψευτοδημοσιογράφο απόφοιτο έκτης Δημοτικού που ανάλογα με τις περιστάσεις βάζει το χέρι στο ευαγγέλιο ενώπιον της έδρας του δικαστηρίου και ορκίζεται ο αθεόφοβος πως είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος;;
Ε και αυτό να μας βρεί να παρασύρεσαι ΕΣΥ απο ΑΥΤΌΝ!
Πάντως καπτάν Γιώργο με ξενίζει γιατί μετά απο τόσα χρόνια ζητάς τη κατεδάφιση του Μύλου και περιπλέκεις τη διεύθυνση δασών με τον Άγιο Γεράσιμο ενώ τότε ως πολιτικός μου αντίπαλος που ζητούσες την εντολή του Ερμιονίτικου λαού για τη θέση του Δημάρχου στις προεκλογικές σου ομιλίες δεν τα ανέφερες όλα αυτά.
Για να σου φρεσκάρω τη μνήμη, στα θυρανοίξια του Αγίου Γερασίμου που παρευρέθηκες προσκεκλημμένος της οικογένειας Μάγκου, κράτησες ''σιγή ιχθύος'' περι Δασαρχείων και ιδιοκτησίες του Ναού.
Σου δημοσιεύω καπετάν Γιώργο τη φωτογραφία(που βρίσκεται στο Λεύκωμα του Αγίου Γερασίμου) απο γέυμα που παρέθεσε η οικογένεια Μάγκου στο εστιατόριο ''ΓΑΝΩΣΗΣ'' και έδωσες ''το παρόν'', όμως και εκεί, την ώρα του γεύματος, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ γι΄αυτά που μας λές σήμερα!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης