eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

1996:Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων – η συμμετοχή του Α.Ο.Κρανιδίου


Γράφει η Δέσποινα Δημότση:
Πριν 24 ολόκληρα χρόνια, το καλοκαίρι του 1996, η πρωταθλήτρια ομάδα Αργολιδοκορινθιας, έχοντας κατακτήσει το χρυσό μεταλλιο στις Κορασιδες ( και αργυρό στις νεανιδες) , παίρνει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.
Η συμμετοχή ήταν η πρώτη για τον Α.Ο.Κ. σε τέτοια διοργάνωση οπου δυστυχώς η έλλειψη παρκέ στην επαρχία και γενικά η έλλειψη υποδομών γενικότερα κόστισε στην ομαδα μια καλύτερη πορεία που θεωρώ οτι θα ειχε. Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο η ομαδα είχε μεγαλα ταλέντα τα οποία κάποια απο αυτα δεν φαίνονται στη φωτογραφία αλλα ειχαν συμβάλει στην κατάκτηση του χρυσου μεταλλίου!! Αξίζουν όλες τους πολλα συγχαρητήρια (θα επανέλθω με σχετικο αφιέρωμα)

Γενικότερα η στήριξη των συλλογων αθλητικών και μη πρέπει να γίνεται απο όλους διοτι αξίζει και άλλα παιδιά να ζήσουν μια ανάλογη εμπειρία. Πλέον η Ερμιονίδα διαθέτει καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις από αυτές του μακρινού 1996 όπου οι προπονήσεις γίνονταν στο τσιμεντένιο γήπεδο του Ά Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου. Και ομως αυτή η ομάδα κατέκτησε το χρυσό απέναντι σε ομάδες Ναυπλίου και Κορίνθου που είχαν σαφώς καλύτερα γήπεδα