eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Συναντήσεις με Πλακιωτάκη και Αυγενάκη ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος

Προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γ. Πλακιωτάκη και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λ. Αυγενάκη, πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Γ. Γεωργόπουλος.
Στην συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την οποία μερίμνησε ο Βουλευτής, κ. Γ. Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας παρουσίασε έργα, τα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν στην Ερμιονίδα με βασικό αρωγό το εν λόγω Υπουργείο. Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τον τρόπο εκτέλεσης των έργων, καθώς και για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε αυτά να προχωρήσουν στο στάδιο της υλοποίησης. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την δέσμευση του Υφυπουργού πως θα στηρίξει τις ενέργειές μας με σκοπό την υλοποίηση των έργων στον Δήμο Ερμιονίδας.
Στην συνέχεια, στον Πειραιά, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γ. Πλακιωτάκης, παρουσία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και του Βουλευτή Αργολίδας, κ. Γ. Ανδριανού, συζήτησαν εκτενέστατα με τον Δήμαρχο, κ. Γ. Γεωργόπουλο, για την αναβάθμιση των Λιμενικών Τμημάτων της Ερμιονίδας, που αποτελεί βασικό μέλημα και πάγιο αίτημά μας από την ανάληψη των καθηκόντων μας.
Συμπερασματικά και οι δύο συναντήσεις του Δημάρχου Ερμιονίδας ολοκληρώθηκαν με πολλές προοπτικές για τον τόπο μας. Σύντομα και αφού ολοκληρωθούν από πλευράς μας όσα ζητήθηκαν, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την κάθε υπόθεση ξεχωριστά.

Γραφείο Δημάρχου