eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑ: ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ... ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ!!!

ΑΝΑΡΓΡΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
'' Ετούτη την φορά, σε ετούτες τις εκλογές δεν θα παίξω και δεν θα λογαριάσω τίποτα και κανέναν!
Η Ερμιονίδα να είστε σίγουροι πως θα ξαναβρεί σύντομα μετά τις εκλογές, τον παλιό ρυθμό της ανάπτυξης της πρόβολής και της προσφοράς που είχε ο Δήμος Ερμιόνης! ''


κ. Σταμάτη Δαμάλιτη του Δαμιανού, συνεχίζεις το Έργο σου...Συνεχίζεις την τακτική σου όποιον αντίπαλο μου στήριζες να τον στέλνεις σπίτι Του.
Τώρα ανέλαβες να στηρίξεις αυτό το νέο παιδί , αυτόν τον μαραγκό Δαμιανό Κουτούβαλη που το ξυλουργείο του το έβλεπες σαν όαση, για το Ρεμούσκο κολατσιό σου.
Τώρα ανέλαβες να προβάλλεις το νέο παιδί αυτό ,  ΠΟΙΟΣ ; ΕΣΥ!
ΠΟΙΟΣ ; ΕΣΥ ΒΡΕ ΓΟΥΡΙ που όποιον πολιτικό αντίπαλο μου στήριζες, τον έστελνες στο σπίτι του...

Συμβουλεύω και απ΄το διαδίκτυο αυτό το αγαπητό μου πρόσωπο, τον Δαμιανό Κουτούβαλη και νέο υποψήφιο(όπως εσύ λες) να σε απομακρύνει το γρηγορότερο απο κοντά του αν σου έχουν αναθέσει την προβολή τους, και να μην επιτρέψει να τον προβάλλεις εσύ γιατί όπως φαίνεται και είναι γνωστό στην Ερμιονίδα, εσύ έχεις το μοναδικό ταπεραμέντο και χάρισμα να τους στείλεις μαζί με τον επικεφαλή της παράταξης του κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, στα <<σπίτια τους>>, συντομότερα απ΄ότι προβλέπεται...

Μάταια προσπαθείς να με ανακατέψεις  με αυτά τα πρόσωπα και τα δυό αδέρφια και κουμπάρους μου, που εκτιμώ και αγαπώ σαν οικογένεια μου!

Και  μην με αναγκάσεις με αυτά που γράφετε... 
Γιατί τότε, θα σου κοπεί η σίτηση που σου προσφέρουν καθημερινά στο μαραγκούδικο της Αυλώνας, μετά την μεσημεριανή πεζοπορία σου.

Σας το επαναλαμβάνω Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού, διαχειριστή του μπλογκ (Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει),  

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΛΑ!!!

...και μην παίζετε με αυτά τα πράγματα!

Ετούτη την φορά, σε ετούτες τις εκλογές δεν θα παίξω και δεν θα λογαριάσω τίποτα και κανέναν!
Η Ερμιονίδα να είστε σίγουροι πως θα ξαναβρεί σύντομα μετά τις εκλογές, τον παλιό ρυθμό της ανάπτυξης της πρόβολής και της προσφοράς που είχε ο Δήμος Ερμιόνης!

Εις το επανιδείν...

 ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ