eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

''ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΡΥΦΩΣ;;;

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΡΥΦΩΣ
Σε προειδοποιώ,
<<Εάν εντός 3 ημερών δεν ανακαλέσεις αυτό το αυθαίρετο και ανυπόστατο σχόλιο σου, που εκφράζεις μέσα από το ιστολόγιό σου γύρω από το όνομα μου,θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη και θα καταθέσω μήνυση στον κύριο Εισαγγελέα, προς το πρόσωπο σου κ. Σταμάτη Δαμαλίτη.>>


κύριε  Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού και της Γαρύφως  διαχειριστή του μπλογκ <<Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει>>

Παρότι  ενημέρωσα  τους δημότες μας  αλλά και εσένα προσωπικά στις 20 Νοεμβρίου 2013  δημοσιεύοντας  στο μπλογκ <<Εικονοσκόπιο News>>  βλέπε εδώ την παραγγελία του Κυρίου Εισαγγελέα για την  υπόθεση <<HYDRA BEACH A.E.>>

Εσύ συνεχίζεις  να παραπληροφορείς  τους δημότες μας , Με αυτά τα ανυπόστατα και αυθαίρετα δικά σου σχόλια.

Βλέπε δημοσίευμα 

«Ερμιονίδα μας αρέσει – δεν μας αρέσει»…


Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014
Η συνέχεια από τη χθεσινή μας αναφορά σχετικά με τον βασιλιά του real estate στο Πόρτο Χέλι...
Και το σχόλιο μας: Από το παραπάνω στοιχείο προκύπτει πως ο Δήμος Κρανιδίου ή η τοπική κοινότητα είχε κάνει από το 1990 και μετά, πράξη για εισφορά γης ή την μετατροπή της σε χρηματική της εισφορά.
Και ερχόμαστε στο 2008 όπου βγήκαν στη φόρα τα σκάνδαλα με τη μη εισφορά γης 47 στρεμμάτων περίπου προς το Δήμο Κρανιδίου επί δημαρχίας Δ. Σφυρή από την εταιρία του Γκολφ (όπως τη λέμε) και η ίδια περίπτωση  για το ξενοδοχειακό συγκρότημα ΥΔΡΑ ΜΠΙΤΣ Α.Ε. με 27 στρέμματα ή την μετατροπή σε εισφορά χρήματος (αρχιτέκτων πολιτικό μχ του έργου ο κ.  Δ. Σφυρής) στο Δήμο Ερμιόνης με δήμαρχο τον Αν. Λεμπέση και αυτοί οι κύριοι ως δημοτικοί άρχοντες και εκπρόσωποι των πρώην Δήμων Ερμιονίδας να μη γνωρίζουν τίποτε για τον «φόνο» των Δήμων μας.
Και τώρα, με περίσσια αναίδεια και θράσος ο τέως Ερμιόνης ενθαρρύνει τον κ. Δ. Σφυρή υποψήφιο Δήμαρχο Ερμιονίδας  και να του λέει δημόσια – «προχώρα Σφυρή εδώ είμαι εγώ»!!
Και εμείς λέμε κ. Λεμπέση, - δεν το ξέραμε πως είσαι ακόμα εδώ....

Πρόσφατα, όπως σας έχουμε ενημερώσει σ’ αυτό το χώρο 
- > ΕΔΩ...έγινε στο Δ.Σ. η μεγάλη προδοσία του Δήμαρχου Ερμιονίδας Δ. Καμιζή και κατά των συμφερόντων του Δήμου Ερμιονίδας, ακόμα και από δικούς του δημ. συμβούλους,  για την πρώτη περίπτωση της εταιρίας του «Γκόλφ» ενώ η άλλη περίπτωση του ΥΔΡΑ ΜΠΙΤΣ Α.Ε. είναι σε εκκρεμότητα και κανείς δεν ξέρει εάν πάρουμε σαν Δήμος αυτό που μας οφείλουν σε γη ή σε χρήμα.
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

κ. Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού
Αναδημοσιεύω την παραγγελία του Κυρίου Εισαγγελέα που δικαιώνει τον Δήμαρχο, τους Δημοτικούς Συμβούλους ,τον επιβλέποντα μηχανικό Κύριο Δημήτρη Σφυρή , π. Δήμαρχο τότε του τέως Δήμου Κρανιδίου και τις συν αρμόδιες υπηρεσίες και θέτει την υπόθεση στο αρχείο.


κ Σταμάτη Δαμαλίτη,
Επειδή  αγνοείς κατ’ επανάληψη την απόφαση του Κυρίου Εισαγγελέα και στρέφεσαι  προσωπικά στον επί τέσσερις τετραετίες Δήμαρχο  Ερμιόνης Ανάργυρο Λεμπέση και πρώην Δήμαρχο Κρανιδίου Κύριο Δημήτρη Σφυρή  σ’αυτήν την υπόθεση του HYDRA BEACH  κάνοντες δικές σου αυθαίρετες ερμηνείες με σκοπό να προσπαθήσεις να θίξεις τις νόμιμες ενέργειες μας.

Σε προειδοποιώ  
Εάν εντός 3 ημερών δεν ανακαλέσεις αυτό σου  το σχόλιο, που εκφράζεις μέσα από το ιστολόγιό σου γύρω από το όνομα μου,θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη και θα καταθέσω μήνυση στον κύριο Εισαγγελέα, προς το πρόσωπο σου κ. Σταμάτη Δαμαλίτη.

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης