eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

''Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΗΤΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ! ''

 

- Αυτή η ξεδιαντροπιά του ψευτοδημοσιογράφου κ. Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού, αυτή του η ασέβεια στη Δικαιοσύνη, χρήζει περαιτέρω Δικαστικής έρευνας και πιστεύω ότι αυτό, θα συνεκτιμηθεί στη μεταξύ μας δικαστική διένεξη, όταν έρθει η ώρα....
- Γι' αυτό Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού, πρόσεξε καλά τι θα γράφεις από δω και στο εξής και ΤΣΑΚΙΣΟΥ να σταματήσεις την παραπληροφόρηση και να κρίνεις εσύ, ο αγράμματος, Εισαγγελικές και Δικαστικές αποφάσεις.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Σας ζητώ συγνώμη, που θα μιλήσω με άλλη γλώσσα στον κ. Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ την παραπληροφόρηση και την παραποίηση της αλήθειας.

Επίσης δεν μπορώ να ανεχτώ, ένας απόφοιτος της ΣΤ Δημοτικού Σχολείου, να αμφισβητεί της Εισαγγελικές και Δικαστικές αποφάσεις και να αναρωτιέται μάλιστα δημόσια, αυτός ο αγράμματος στα γραφόμενα του, επί λέξει:

" Τώρα πως συμβαίνει αυτό,  η μια μετά την άλλη οι υποθέσεις σου με τη Δικαιοσύνη να μπαίνουν στο αρχείο, αυτό το ξέρεις εσύ και οι δικαστές που τις βάζουν...."!!!


Aγαπητοί Συνδημότες,

Αυτή η ξεδιαντροπιά του, αυτή του η ασέβεια στη Δικαιοσύνη, χρήζει περαιτέρω Δικαστικής έρευνας και πιστεύω ότι αυτό, θα συνεκτιμηθεί στη μεταξύ μας δικαστική διένεξη, όταν έρθει η ώρα....


Αγαπητοί Συνδημότες,

Ποτέ δεν πήρα στα σοβαρά αυτά τα γραφόμενα τους.

Όχι μόνο αυτουνού, αλλά και αυτών των λίγων, των μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, που του πιάνουν, αυτού του αγράμματου, το χέρι και το μολύβι.

Όλα αυτά τα γραφόμενα, τα έγραφα και τα γράφω στα.... παλιά μου τα παπούτσια!!!!!!

Εγώ, λογαριάζω και σέβομαι μόνο τον λαό, που κάθε τετραετία, μου ενέκρινε τον απολογισμό μου.

Αυτή την ικανοποίηση, αυτές τις τέσσερις συνεχόμενες τετραετίες, που ο λαός με ανέδειξε ΑΝΙΚΗΤΟ Δήμαρχο, την έχω γευτεί μόνο εγώ στην Ερμιονίδα τον 21ο αιώνα και τον 20ο αιώνα από την Μεταπολίτευση του 1974 και έπειτα.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Ήταν και είναι αρχή μου, να σέβομαι και να εμπιστεύομαι την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Θα δημοσιεύσω αποσπάσματα, από το υπ. αριθ. πρωτοκόλλου 4535/30-3-2011 έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ, που επικαλείται ο αξιότιμος κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην παραγγελία του, για να τεθεί η υπόθεση του ΥΔΡΑ ΜΠΙΤΣ στο αρχείο, δικαιώνοντας δηλαδή γι'άλλη μια φορά ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ τον Δήμο Ερμιόνης.




Και τώρα θα προκαλέσω αυτόν τον ψευτοδημοσιογράφο, τον κ. Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού, επειδή το έγγραφο αυτό, εκδόθηκε στις 30/3/2011, επί Δημαρχίας του πρώτου Δημάρχου Ερμιονίδας, λέγοντας του ξανά και ξανά, να αφήσει αυτές τις αμφισβητήσεις της Δικαιοσύνης και να ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ να ερευνήσει την υπόθεση του ΥΔΡΑ ΜΠΙΤΣ σε βάθος....

Να βάλει όλη την ψευτοδημοσιογραφική και ψευτοερευνητική του μανία και να μας ενημερώσει ΓΙΑΤΙ;;;;;; ο Δήμος Ερμιονίδας, μετά την δικαίωση του Δήμου Ερμιόνης, δεν προχώρησε στην ολοκλήρωση της διαφοράς Δήμου με ΥΔΡΑ ΜΠΙΤΣ;

Να ξεδιαλύνει και να μας ερμηνεύσει, αυτός ο αγράμματος ψευτοδημοσιογράφος, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;


Διαφορετικά, ας μην προκαλεί τον σημερινό Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, γιατί στην δική του ευχέρεια είναι να προχωρήσει την έρευνα γι' αυτή την υπόθεση και να απευθυνθεί σε Δικαστικές και Διοικητικές Αρχές.

Όπως είναι άλλωστε και στην ευχέρεια του σημερινού Δημάρχου, να ξεκαθαρίσει και να καταγγείλει τη ζημία που προκλήθηκε στην περιουσία του Δήμου μας, στην υπόθεση του Βιολογικού Θερμησίας.

Αφού οι κλοπές, οι δολιοφθορές και η ζημία στην περιουσία του Δήμου προκλήθηκαν το 2011 και το 2012.

Επί Δημαρχίας του πρώτου Δημάρχου Ερμιονίδας.


Αγαπητοί Συνδημότες,

Εγώ τότε, του έστειλα όλα τα σχετικά έγγραφα και το υπ. αριθ. 38/2021 απαλλακτικό βούλευμα.

Για να φρεσκάρω τη μνήμη αυτουνού του ψευτοδημοσιογράφου, τον παραπέμπω στα έγγραφα που απέστειλα στον Δήμαρχο Ερμιονίδας και στον Πρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης στις 11 Μαρτίου 2021 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Κι' αυτος ο αγράμματος ψευτοδημοσιογράφος, "κακάριζε" (σε συνενόηση με αυτούς τους επιτήδειους που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού) ότι :"ο Λεμπέσης, παραπέμπεται για κακούργημα".

Ποιός; ΑΥΤΟΣ!!!!!!  ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ...


Εγώ θα στείλω στον κύριο Γεωργόπουλο και τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του ΥΔΡΑ ΜΠΙΤΣ και είναι στην ευχέρεια του, να κάνει το νόμιμο γιατί πολύ απλά, δεν έχει λήξει τίποτα από αυτή την υπόθεση, δεν έχει παραγραφεί ακόμα τίποτα.

Γι' αυτό Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού, πρόσεξε καλά τι θα γράφεις από δω και στο εξής και ΤΣΑΚΙΣΟΥ να σταματήσεις την παραπληροφόρηση και να κρίνεις εσύ, ο αγράμματος, Εισαγγελικές και Δικαστικές αποφάσεις.

Και στο επαναλαμβάνω :

Είναι στην ευχέρεια του Δημάρχου, να προχωρήσει αυτές τις εκκρεμείς υποθέσεις και να βρει τι συνέβη μετά το παραπάνω έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ, το 2011 και το 2012, 2013, 2014.


ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ