eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ:''Συμπληρώνονται σήμερα 2 χρόνια από την ημέρα που η παράταξή μας, η Δυνατή Ερμιονίδα, αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις Δημοτικές εκλογές''


Συμπληρώνονται σήμερα 2 χρόνια από την ημέρα που η παράταξή μας, η Δυνατή Ερμιονίδα, αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις Δημοτικές εκλογές και κλήθηκε να αλλάξει ριζικά τον Δήμο Ερμιονίδας εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό από τους Δημότες για τους Δημότες !


Ήταν 2 Ιουνίου 2019, όταν οι πολίτες της Ερμιονίδας έδωσαν ισχυρή εντολή στον Γιάννη Γεωργόπουλο και την παράταξή του να διοικήσει την Ερμιονίδα με εντιμότητα, διαφάνεια και αλήθεια. Με ένα ποσοστό που ανέτρεψε κάθε «δεδομενο» που επικρατούσε, οι συνδημότες μας άλλαξαν πορεία και άνοιξαν ορμητικά το νέο κεφάλαιο που είχε ανάγκη ο τόπος μας.

Τώρα, που έχουν περάσει δύο χρόνια από την ιστορική αυτή στιγμή για την Ερμιονίδα, οι ευθύνες, οι δεσμεύσεις και η ορμητικότητα αυτής της ημέρας παραμένουν ακόμα νωπές. Για αυτές αγωνιζόμαστε όλοι μαζί , σαν μία οικογένεια, με συγκρούσεις, διαφωνίες, αγώνες, προσπάθειες, συγκλήσεις και μόνο σκοπό το ΚΑΛΥΤΕΡΟ για τον τόπο μας, την Ερμιονίδα μας.

Τη γιορτινή αυτή μέρα για την παράταξη μας και την πλειοψηφία του λαού της Ερμιονίδας, την αφιερώνουμε σε όλους τους Δημότες μας μαζί με την υπόσχεση ότι θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές και τις δεσμεύσεις μας !

Προχωράμε Δυνατά για τον Τόπο μας, για την Ερμιονίδα μας!!!