eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

''Μ΄΄ ένα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο ενισχύθηκε ο στόλος των Αυτοκινήτων του Δήμου Ερμιονίδας''

ΦΩΤΟ FACEBOOK


Επιμέλεια - ρεπορτάζ: ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Όπως μας ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιάννης Τσαμαδός μ΄ ένα καινούργιο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο εξοπλίστηκε σήμερα η Υπηρεσία Καθαριότητας και ενισχύθηκε ο στόλος των Αυτοκινήτων του Δήμου Ερμιονίδας.

Σοβαρές παρεμβάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών του Δήμου Ερμιονίδας.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος έχει δώσει ρητή εντολή σε όλους τους συνεργάτες του αλλα και ρίχνει μεγάλο βάρος στη καθημερινότητα και στη σχέση αιρετού - Δημότη.

Υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα για την Δημοτική αρχή, όμως, το πείσμα του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου φαίνεται να κερδίζει τη μάχη με το χρόνο!

Όλα αυτά δεν τα λέμε για να επαναπαυθούν οι αιρετοί μας ούτε για να ''κοκορεύονται'' και να τα παρατήσουν.Η μάχη δίνεται μέχρι τη τελευταία μέρα κάθε τετραετίας και όλοι οι αιρετοί που στελεχώνουν τη Δημοτική αρχή πρέπει να παραδειγματιστούν απ΄το ήθος, την ευγένεια , την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και την ταπεινότητα που μέχρι σήμερα έχει δείξει ο επικεφαλής τους ,ο Δήμαρχος Ερμιονίδας.

Κι αν ορισμένοι αιρετοί δεν παραδειγματιστούν απ΄αυτή τη πολιτική στάση του Δημάρχου και πάνε να ''καβαλήσουν καλάμι'', ας είναι προσεκτικοί γιατί το καλάμι της παραλίας σπάει εύκολα...

Παρακάτω ακολουθεί το post του Αντιδημάρχου καθαριότητας Γιάννη Τσαμαδού που όπως μας πληροφορούν οι δημότες δίνει μεγάλη μάχη καθημερινά ο ίδιος προσωπικά και μαζί με τους εργάτες καθαριότητας κρατούν την Ερμιονίδα πεντακάθαρη!Πρόσφατα βέβαια υπήρξαν λόγω της καθημερινής σκληρής δουλειάς όλων κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ των, καλό θα είναι οι διαφορές αυτές που δημιουργήθηκαν πάνω στη δουλειά να αμβλυνθούν και να βάλουν όλες οι πλευρές νερό στο κρασί τους για την εύρυθμη λειτουργία.