eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:Ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης, συνεχίζει να παραπληροφορεί εσκεμμένα και δίχως σεβασμό , στη κοινωνία και στις αρχές...

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''Θα συμβουλέψω τον κ. Σταμάτη Δαμαλίτη, να κάνει λίγο υπομονή ακόμα...
Και όλα θα λυθούν...όπως πρέπει, νόμιμα, μέσα από την Δικαιοσύνη.''







Αγαπητοί Συνδημότες,

Αυτός ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος, αυτός ο διαχειριστής γνωστού blog, αυτός ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης του Δαμιανού, τώρα τελευταία, άρχισε να εφαρμόζει μια άλλη...τακτική!!!

Την τακτική του στυλ "ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται"!!!!

Μας λέει κιόλας αγαπητοί Συνδημότες, ότι δεν φοβάται τ'αυτόφωρα ενώ κάνει κριτική και ασεβεί σε εισαγγελικές και δικαστικές αποφάσεις.

Ποιός ; Αυτός! 

Ένας αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος απόφοιτος έκτης δημοτικού σχολείου Ερμιόνης.

δείτε πως συμπεριφέρεται για την ελληνική δικαιοσύνη δίχως Ντροπή και σεβασμό.



  • Δηλαδή, αυτός ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης, δεν πτοήθηκε και δεν προβληματίστηκε από την αυτόφωρη διαδικασία με 24ωρη κράτηση στο Α.Τ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ και την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ εις βάρος του απόφαση που του επιβλήθηκε για εξύβριση και χυδαίες αναρτήσεις (μέσα απο το bog του) στο πρόσωπο μου.

  • Δηλαδή, αυτός ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης, δεν πτοήθηκε ούτε από το χρηματικό ποσό που του ΕΠΕΒΑΛΛΕ το σεβαστό Δικαστήριο, να καταβάλλει σ'εμένα, παρότι με παρακάλεσε μέσω του δικηγόρου του να μειωθεί το ποσό που του είχε επιβάλλει το δικαστήριο και να το πληρώνει με δόσεις.


  • Δεν τον ενδιαφέρει όμως, ούτε και η αυτόφωρη διαδικασία, τάχατες, όπως δήθεν κραυγάζει.


Αυτός όμως ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης, συνεχίζει από την μία να παραπληροφορεί εσκεμμένα και δίχως σεβασμό , στη κοινωνία και στις αρχές, για υποθέσεις που έχουν τελεσιδικήσει στη Δικαιοσύνη και από την άλλη, έχει και την απαίτηση, γιατί όλοι εμείς προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη γι'αυτα τα συκοφαντικά του δημοσιεύματα που δίχως ντροπή και φιλότιμο δημοσιεύει!

Αυτός ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης, αναφέρεται πάλι, στην αίτηση του τότε προέδρου κ. Νικόλαου Μέλλου, (για την υπόθεση του ΥΔΡΑ ΜΠΙΤΣ).

Μια υπόθεση, που γνωρίζει ότι έχει μπει στο αρχείο ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ  και ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης, δίχως ντροπή την...αναμοχλεύει!!!!!

Θα δημοσιεύσω λοιπόν, την Εισαγγελική εισήγηση, με την οποία τέθηκε η υπόθεση αυτή στο αρχείο.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Εγώ, είχα πάρει την απόφαση μου.

Να σταματήσω δηλαδή να προσφεύγω στη Δικαιοσύνη γι'αυτον τον "βρεγμένο", όπως αυτός μας περιγράφει τον εαυτό του, πιστεύοντας ότι του έχει "μειωθεί" λίγο η μνήμη λόγω του... "βρεγμένου" όπως αυτός μας αναφέρει κάθε τρεις και λίγο!!!!!

Αλλά, αυτός ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης, συνεχίζει να εκτελεί εντολές των άλλων και του άλλου, λόγω της αγραμματοσύνης του.

Τι να κάνουμε;

Δημοσιεύω ξανά, την Εισαγγελική Παραγγελία, με την οποία, τέθηκε η υπόθεση του ΥΔΡΑ ΜΠΙΤΣ στο αρχείο για να το καταλάβει καλά!


Θα τον συμβουλέψω δε, να κάνει λίγο υπομονή ακόμα...

Και όλα θα λυθούν...

Θα λυθούν όπως πρέπει, νόμιμα, μέσα από την Δικαιοσύνη.

Εκεί, στη Δικαιοσύνη, θα λογοδοτήσουν αυτοί που παραπληροφορούν και συκοφαντούν ασυστόλως χωρίς ντροπή...


ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ