eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Καθαρή Δευτέρα και ...καλή σαρακοστή !

Καθαρή Δευτέρα και ...καλή σαρακοστή !
ΕΡΜΙΟΝΗ 15/3/2021


Ήταν απαίτηση και φαίνεται να γίνεται πράξη.

Μια πάγια υποχρέωση της εκάστοτε Δημοτικής αρχής προς τους δημότες της είναι η καθαριότητα.

Αυτό μέχρι πρίν λίγο καιρό εδώ στην Ερμιονίδα ήταν άπιαστο όνειρο.Το προηγούμενο διάστημα η αποκομιδή των απορριμμάτων και η εν γένει καθαριότητα αποτελούσε είδηση για τους δημότες της Ερμιονίδας.Τους τελευταίους μήνες  με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής αυτός ο εφιάλτης φαίνεται να απομακρύνεται και η καθαριότητα να έχει μπεί στην καθημερινότητα.

Ο πήχης πλέον ανεβαίνει ψηλά και η δημοτική αρχή δεν πρέπει να επαναπαύεται . Η προσπάθεια για μια καθαρή Ερμιονίδα είναι καθημερινός αγώνας και οι δημότες πάνω σε αυτό το θέμα έχουν απαιτήσεις και έχουν δίκιο.Ευχόμαστε οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής σ΄αυτό το σημαντικό τομέα για όλους μας να συνεχιστούν γιατί το ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ θα είναι με τους δημότες, δημοσιεύοντας τα τυχόν παράπονα τους και θα έχουν την ίδια θέση που έχει και αυτό το δημοσίευμα.

Σήμερα καθαρά Δευτέρα του 2021 έαν κάποιος διανύσει όλη την ακτογραμμή της Ερμιόνης θα αντικρύσει τις εικόνες που σας παραθέτουμε στο ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ίδια κατάσταση επικρατεί σε όλη την Ερμιονίδα.

Εικόνες που δείχνουν νοικοκυριό και μια περιοχή ζηλευτή ν΄αστράφτει απο καθαριότητα.

Ελπίζουμε το ζοφερό παρελθόν με ξεχειλισμένους απο σκουπίδια κάδους, με την αφόρητη δυσοσμία απο ψαροζούμια και άλλα αποφάγια, πολυκαιρισμένα αμάζευτα απορριμματα που είχαν δημιουργήσει μια υγειονομική βόμβα για την περιοχή με κίνδυνο για την δημόσια υγεία μας, να περάσει στην ιστορία σφραγίζοντας την ως μια αποπνικτική και θλιβερή εποχή για την όμορφη περιοχή της Ερμιονίδας.

Μια Καθαρή Δευτέρα στη κυριολεξία αποτελεί για την Ερμιονίδα η σημερινή εικόνα σε όλο τον Δήμο!

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ