eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: '' Ένα απαλλακτικό Βούλευμα «ΚΟΛΑΦΟΣ» που γκρέμισε τα ΑΠΑΤΗΛΑ όνειρα και οράματά τους!''

<< Δήμαρχος με τέσσερις συνεχόμενες τετραετίες, ΑΝΙΚΗΤΟΣ και με τεράστιο έργο παρακαταθήκη , που δεν έχει βουτήξει  ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ, στο μέλι του  ταμείου του Δήμου Ερμιόνης, δεν φοβάται ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ!!!>>


 Αγαπητοί συνδημότες, 

Όλες αυτές οι ''εμπαθείς και σκόπιμες'' αναφορές αυτών των δυο: Αυτουνού του κ. Κωνσταντίνου Τσεφαλά και αυτηνής της κ. Παρασκεύης Σκούρτη, όλες αυτές οι προσπάθειες για να δημιουργήσουν ΔΗΘΕΝ σκιές στη Δημαρχιακή μου θητεία, βγήκαν άκαρπες. 

Σ' αυτή την υπόθεση, ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας, στο έγγραφο που είχε στείλει στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, ΑΠΕΚΡΥΨΕ τα παραστατικά που αποκαλύπτουν τις κλοπές και τις δολιοφθορές που έγιναν επί της Δημαρχίας του, στον βιολογικό της Θερμησίας.

Όπως απέκρυψε και την δημοσιευμένη φωτογραφία τότε που φαίνεται ξεκάθαρα να σταβλίζονται άλογα στις εγκαταστάσεις του βιολογικού της Θερμησίας, τον Οκτώβριο του 2013.

(Βλέπε δημοσίευμα 4/12/2017 ΕΔΩ που είχα παραθέσει τα ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ γεγονότα και στοιχεία , ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).


Σ' αυτούς, το είχα πει πολλές φορές ότι:

Δήμαρχος με τέσσερις συνεχόμενες τετραετίες, ΑΝΙΚΗΤΟΣ και με τεράστιο έργο παρακαταθήκη , που δεν έχει βουτήξει  ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ, στο μέλι του  ταμείου του Δήμου Ερμιόνης, δεν φοβάται ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!


Αυτό, επιβεβαιώθηκε περίτρανα και με ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, (βλέπε το 38/2021 ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που ΜΕ απαλλάσουν απο αυτές τις ''κακόβουλες και εμπαθείς'' αναφορές αυτών που προανέφερα).

Ένα απαλλακτικό Βούλευμα «ΚΟΛΑΦΟΣ» που γκρέμισε τα ΑΠΑΤΗΛΑ όνειρα και οράματα τους!



Δημοσιεύω ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ από την αίτηση αναφοράς αυτών,  του κ. Κώστα Τσεφαλά και της κ. Παρασκεύης Σκούρτη, όπου εκδόθηκε η 60/Τ/2015 έκθεση ελέγχου των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης. 

Υγ. Δεν αναφέρομαι στους δύο άλλους αναφέροντες στην ίδια αίτηση διότι δεν συνέχισαν να προκαλούν και να καταγγέλουν. 

Έπεται συνέχεια!


Εις το επανιδείν, 


Ανάργυρος Λεμπέσης

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ