eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:''Με δύο επιστολές μου ενημέρωσα πρώτα τον Δήμαρχο Ερμιονίδας και έπειτα τον Πρόεδρο Κοινοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης''

''Ενημερώνω τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, ώστε να γνωρίζει, πότε και επι ποιανού Δημαρχίας έγιναν οι κλοπές, οι δολιοφθορές και οι σταβλισμοί αλόγων στις εγκαταστάσεις  του Βιολογικού της Θερμησίας''


Αγαπητοί συνδημότες,

 

Με επιστολή μου, προσκόμισα στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γεωργόπουλο και στον Πρόεδρο κ. Ιωσήφ Γανώση, το 38/2021 απαλλακτικό βούλευμα.

Μάλιστα, ζήτησα από τον κ. Γανώση, (επειδή το βούλευμα αφορά την προστασία της περιουσίας του τέως Δήμου Ερμιόνης), να το αρχειοθετήσει στον φάκελο των Δικαστικών Υποθέσεων που αφορούν τον τέως Δήμο Ερμιόνης.

(Βλέπε επιστολή).


Εγώ προσωπικά δεν έχω αντίρρηση να δοθεί από τον Δήμο ή την Κοινότητα Ερμιόνης φωτοαντίγραφο του βουλεύματος σε όποιον δημότη μας ή μη, θελήσει να το μελετήσει.

Με δεύτερη επιστολή προς τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, επικαλούμαι αποσπάσματα από το 38/2021 απαλλακτικό βούλευμα, που με δικαιώνουν πανηγυρικά.

Επίσης και αποσπάσματα από την 60/Τ/2015,έκθεσης των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης ,(βλέπε επιστολή της 9ης Μαρτίου 2021).


Ενημερώνω δηλαδή τον Δήμαρχο, ώστε να γνωρίζει, πότε και επι ποιανού Δημαρχίας έγιναν οι κλοπές, οι δολιοφθορές και οι σταβλισμοί αλόγων στις εγκαταστάσεις  του Βιολογικού της Θερμησίας.

<<Τα έτη, 2011 - 2012 και οι σταβλισμοί αλόγων το 2013>>


(Βλέπε ΕΔΩ δημοσίευμα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 με θέμα: Ανάργυρος Λεμπέσης: Ο βιολογικός της Θερμησίας και η απόκρυψη των στοιχείων από τους ίδιους και τους όμοιους ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).

Αγαπητοί συνδημότες για του λόγου το αληθές δημοσιεύω την 20η σελίδα του 38/2021 απαλλακτικού βουλεύματος.



ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!

ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ! ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ!

ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ!


Επιτέλους, να καταλάβουν αυτοί οι ίδιοι και οι όμοιοι, πότε έγιναν οι κλοπές, πότε έγινε η  δολιοφθορά και πότε καταστράφηκαν οι ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις του βιολογικού Θερμησίας και επι ποιάς Δημαρχιακής θητείας.





Εις το επανιδείν,

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ