eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: "ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ !!!"



Αγαπητοί Συνδημότες, 

Σ' αυτούς τους ίδιους και τους όμοιους, σ'αυτούς που έκαναν τις αναφορές τους για τον βιολογικό θερμησίας, στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης κατά μου, θα τους παραμπέψω σε μια γνωστή λαϊκή ρήση: 


"ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ!!!!!".


Δημοσιεύω τέσσερις φωτογραφίες, από τις δέκα που τράβηξε η ΤΥΔΚ το 2003, όπου φαίνονται οι καταστροφές του χειμάρρου ΡΟ-ΡΟ και του αποχετευτικού δικτύου από τη θεομηνία. 







Αγαπητοί συνδημότες, 

Βλέπετε εγώ , δεν είχα επί Δημαρχίας μου, ειδικούς εθελοντές με φτυάρια και γκασμάδες, να σταματήσουν αυτή την καταστροφή!!!!!!!

Αυτές οι καταστροφές από τη θεομηνία, αναφέρονται στη σελίδα 4 της 60/Τ/2015 έκθεσης ελέγχου των επιθεωρητών και στη σελίδα 19 του 38/2021 ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ, βλέπε έγγραφο της ΤΥΔΚ προς τον Συνήγορο του Πολίτη, που αναφέρει για τη θεομηνία. 

Αυτό το έγγραφο που απευθύνεται στον συνήγορο του πολίτη, έχει συσχετιστεί στη σελίδα 6 της 60/Τ/2015 έκθεσης ελέγχου των επιθεωρητών.

Επιτέλους, πρέπει να το πάρουν χαμπάρι και να μη κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους!

Οι κλοπές των μηχανημάτων και των καλωδίων, στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Θερμησίας, έγιναν τον Μάρτιο του 2011 και τον Μάρτιο του 2012,όπως αναφέρεται επίσημα και αδιάψευστα στις μηνύσεις του Προέδρου Θερησίας κυρίου Ηλία Κατσάβελα, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Στο μηχανοστάσιο, ο σταυλισμός των αλόγων,  έγινε το 2013 και ΟΧΙ επί Δημαρχίας μου.

Βλέπε δημοσίευμα της 4ης Δεκεμβρίου 2017, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.


''ΤΟ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ 38/2021 ''ΚΟΛΑΦΟΣ'' ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!''


ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ,


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ,

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ