eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ : Όταν οι απλές σκέψεις κάποιου έρχονται όψιμα μετά τις αποφάσεις άλλων , τότε γίνονται «περίγελο»!

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''Πρέπει να το πάρει χαμπάρι,  ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας,  ότι οι ζημιές και οι δολιοφθορές που έγιναν τον Μάρτιο του 2011 και τον Μάρτιο του 2012, στις αφύλακτες εγκαταστάσεις του Βιολογικού Σταθμού Θερμησίας, έγιναν επί Δημαρχίας του.''


Αγαπητοί συνδημότες, 

Δεν μπορώ να ανεχτώ πλέον την παραπληροφόρηση,την απόκρυψη των συμβάντων και των γεγονότων, όταν αυτός,ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας συνεχίζει να αποκρύπτει,να αναφέρεται με ανακρίβειες για την υπόθεση του Βιολογικού Θερμησίας και μετά από την έκδοση του 38/2021 ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ που με δικαιώνει περίτρανα. 


Παρότι, στις 11 Μαρτίου,  είχα δημοσιεύσει, την 20η σελίδα του βουλεύματος. 

Επανέρχομαι λοιπόν και αναδημοσιεύω την 20η σελίδα. 

Σ' αυτή τη σελίδα, αγαπητοί συνδημότες,  αναφέρεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ  και επί λέξη, (Το γράφω με κεφαλαία μήπως και το καταλάβει επιτέλους):

ΟΥΔΕΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΕΠΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ.

Το δε,επίμαχο, το σύνολο της αξίας του έργου,  ανέρχεται στο ποσό των 2.186.735 ευρώ, 

(βλέπε την 20η σελίδα).



Αυτός λοιπόν, ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας,  φαίνεται πως ή έχει επιλέξει σύμβουλο ΑΣΧΕΤΟ με την απλή αριθμητική!!!! ή τον πολλαπλασιασμό τον έκανε μόνος του για να αναφέρεται ότι το κόστος του Βιολογικού ανέρχεται στο 1.000.000.000 (ένα δις) Δραχμές. 

Εγώ πάντως συμβουλεύτηκα έναν πολύ δυνατό και αριστούχο Μαθηματικό και με ενημέρωσε ότι τα 2.186.735 ευρώ,  αντιστοιχούν σε 745.129.951 Δραχμές. 

Αυτή την τόσο μικρή διαφορά!!!!!,  των 250.000.000 Δραχμών,  που βρήκε παραπάνω, αυτός ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας, μου φαίνεται <<περίεργη και σκοτεινή >> όπως μας έχει συνηθίσει να αναφέρεται σε αυτές τις 2 λέξεις.

Επιτέλους!

Πρέπει να το πάρει χαμπάρι,  ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας,  ότι οι ζημιές και οι δολιοφθορές που έγιναν τον Μάρτιο του 2011 και τον Μάρτιο του 2012, στις αφύλακτες εγκαταστάσεις του Βιολογικού Σταθμού Θερμησίας, έγιναν επί Δημαρχίας του.

Έτσι λοιπόν, ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Κατσάβελας και το Τοπικό Συμβούλιο Θερμησίας, μετά απ' αυτή τη καταστροφή που προήλθε απο δολιφθορές -κλοπές ,τον Μαρτιο του 2011,υλοποίησαν ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ , την 5/2006 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, που ελήφθη επί Προεδρίας του κ. Νίκου Μέλλου και του τότε Συμβουλίου. 

Δηλαδή, αποφάσισαν, να συγκεντρώνουν τα λύμματα μέσω του Δικτύου του Βιολογικού στο αντλιοστάσιο του Αη Γιώργη και απο'κει η μεταφορά τους να γίνεται με βυτία στον Βιολογικό του Κρανιδίου, (βλέπε την 5/2006 απόφαση).




Εδώ λοιπόν το «περίγελο» είναι το εξής:

Την πρόταση που αποτυπώνεται στη παραπάνω απόφαση του Προέδρου Θερμησίας Νίκου Μέλλου και των τοπικών συμβούλων της εποχής εκείνης, έρχεται σήμερα ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας να μας την πεί ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ήταν δική του ιδέα και του ήρθε, όπως μας περιγράφει ως ''ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ''.

Τι άλλο μπορείς να πείς σε αυτές τις απλές ΟΨΙΜΕΣ σκέψεις ΤΟΥ!!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Τέλος, δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω,  τον Πρόεδρο κύριο Ηλία Κατσάβελα, που μου παρέδωσε αποσπάσματα των μηνύσεων που είχε υποβάλλει στο Α.Τ. Κρανιδίου,  το 2011 και το 2012, τον σημερινό Δήμαρχο Ερμιονίδας κύριο Γιάννη Γεωργόπουλο, τους Προέδρους της ΔΕΥΑΕΡ κ. Γιάννη Πάλλη και κ. Γιώργο Τσεγκή και  τους υπαλλήλους του τέως Δήμου Ερμιόνης, που με βοήθησαν να ανασύρω από το αρχείο του τέως Δήμου Ερμιόνης,  τα παραστατικά που υπήρχαν στους σχετικούς φακέλους,  που τα υπέβαλλα στη Δικαιοσύνη και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ με το 38/2021 βούλευμα. 

Τέλος όλοι αυτοί οι λίγοι, πρέπει να καταλάβουν καλά, ότι εγώ στην Δημαρχιακή μου θητεία λογάριαζα και σεβόμουν ΜΟΝΟΝ τον λαό που με την ψήφο του με έχρισε 4 συνεχόμενες τετραετίες ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!


Όλα τ' άλλα είναι λόγια του αέρα!!!!


Εις το επανιδείν, 

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ