eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ερμιονίδα:''Όταν οι αιρετοί δείχνουν τον δρόμο της προσφοράς και ενασχόλησης τους στα κοινά...''

 

Ο συμπατριώτης μας και δημότης Ερμιονίδας Σταύρος Α. Μήτσου δημοσιέυσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κάποιες εικόνες με σχόλιο που δείχνουν τον Αντιδήμαρχο Ερμιονίδας Αριστείδη Μπίμπα να έχει σκαρφαλώσει κυριολεκτικά με σκάλα , αλλάζοντας λάμπες στα φωτιστικά και πραγματοποιώντας διάφορες εργασίες.

Παρόμοιες εικόνες ενθαρρύνουν και χαροποιούν την τοπική κοινωνία αφού βλέπουν αυτούς που ψηφίζουν να είναι εμπράκτως δίπλα τους. Οι αιρετοί δηλαδή να προσφέρουν μέσα στη κοινωνία , στη καθημερινότητα και να λύνουν επιτόπου τα προβλήματα των Δημοτών, έξω απο την ασφάλεια των γραφείων.

Κάθε φορά που θ΄αντικρύζουμε παρόμοιες εικόνες απο όποιο αιρετό πρόσωπο κι αν προέρχονται θα τις επικροτούμε και θα τις προβάλλουμε  διότι τα τελευταία χρόνια αυτές οι πρακτικές έλειπαν.

Όπως όλοι βλέπουμε τον τελευταίο καιρό και ο κύριος Μπίμπας αλλά και άλλοι αιρετοι , αντιδήμαρχοι Προέδροι ΝΠΔΔ , εργάζονται με τον ίδιο τρόπο που δίνει ελπίδα στον τρόπο, την προσφορά αλλά και στη διαχείριση των Δημοτικών μας υποθέσεων και προβλημάτων!

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ