eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

''Δήλωση Δημάρχου Ερμιονίδας σχετικά με την πολιτική επικαιρότητα''


Τιμώ, σέβομαι και εμπιστεύομαι απόλυτα όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες μου, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους και τους Αντιπροέδρους των Νομικών Προσώπων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων, τον Γενικό Γραμματέα, τους Ειδικούς Συνεργάτες και τους Ειδικούς Συμβούλους, τους οποίους επέλεξα να έχω δίπλα μου και να συνδιοικήσω μαζί τους τον Δήμο Ερμιονίδας κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο.


Η καθημερινή αποδοτική τους εργασία εδώ και ενάμιση χρόνο, έχει ως αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Ερμιονίδας και την παραγωγή ενός σημαντικού έργου, το οποίο γίνεται αντιληπτό από όλους τους Δημότες.


Ιδιαίτερη μνεία κάνω στους συνεργαζόμενους με την παράταξή μας άμισθους συνεργάτες μου, δηλαδή στην Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Λούμη – Γιαννικοπούλου Αγγελική, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας κ. Φλωρή Μανώλη και στον Ειδικό Σύμβουλο Δημάρχου κ. Δημαράκη Ιωάννη, οι οποίοι εργάζονται ακούραστα και αποδοτικά, ανταποκρινόμενοι πλήρως και με μεγάλη επιτυχία στα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί.


Όλοι μαζί θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για το υπόλοιπο της θητείας μας με την ίδια διάθεση προσφοράς, απαρέγκλιτα στοχοπροσηλωμένοι και πάντα στην υπηρεσία των Δημοτών, τιμώντας στο ακέραιο την εντολή που λάβαμε από τον λαό της Ερμιονίδας με το συντριπτικό ποσοστό του 60% στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.


Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος