eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

''ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ! ''

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Συνεχίζει τις συναντήσεις και τις επαφές του ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος δείχνοντας ουσιαστική κινητικότητα και πως δεν αφήνει τίποτα στον αυτόματο πιλότο για τον Δήμο του.
Έτσι λοιπόν στο περιθώριο της μεγάλης προσφοράς του Δήμου Ερμιονίδας σε συνεργασία με τον ''αδελφό'' Δήμο Επιδαύρου προς τους πληγέντες κατοίκους απο τον μεγάλο σεισμό της Ελασσόνας οι δύο Δήμαρχοι Γεωργόπουλος και Τάσος Χρόνης, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κύριο Παπαστεργίου όπου συζήτησαν για αρκετά θέματα και τη συνεργασία τους, φιλία και την προβολή θεμάτων των τοπικών τους κοινωνιών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ κύριος Παπαστεργίου, δήλωσε την τιμή και την χαρά του που συναντήθηκε με τους δύο Δημάρχους που μετέφεραν απ΄το υστέρημα του Δήμου τους αυτό το καραβάνι ανθρωπιστικής βοήθειας και συμπαράστασης στους πληγέντες απο τον καταστροφικό σεισμό συνανθρώπους μας!