eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΕΡΜΙΟΝΗ: « Τους άλλαξαν τα φώτα - το είπαν και ...το έκαναν ! »

ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΡΟΘΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ

Επιμέλεια:ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
Για ορισμένους μπορεί ο τίτλος αυτού του άρθρου να φαίνεται περιπαιχτικός, για άλλους αμφιλεγόμενος,για κάποιους τίτλος αιχμηρός με χαρακτηριστικά λαϊκισμού.
Εμείς όμως επιλέξαμε συνειδητά αυτό τον τίτλο διότι μια θέση στολίδι για την Ερμιόνη εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια είχε βυθιστεί στο σκοτάδι και ο λόγος ήταν ότι τον 21ο αιώνα (ακούσατε - ακούσατε) δεν μπορούσαν να αντικαταστίσουν τις λάμπες και με κάποιες ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις να φωτίσουν το όμορφο κρόθι που για χρόνια ήταν φωτισμένο και ντόπιοι παραθεριστές - τουρίστες απολάμβαναν τον περίπατό τους και την μοναδική θέα της όμορφης Ερμιόνης.
Στη θέση αυτή δε , βρίσκονται  2 κτίσματα, αξιοθέατα της πόλης  , ο Άγιος Γεράσιμος και ο ανεκτίμητης ομορφιάς Μύλος της Ερμιόνης.   

Έπειτα λοιπόν απο πρωτοβουλία της νέας Δημοτικής αρχής Ερμιονίδας και προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου και του Αντιδημάρχου Ερμιονίδας Ιωσήφ Ελ. Μερτύρη, το Κρόθι ξαναέλαμψε, ξανάφωτίστηκε μετά απο 3 χρόνια σκοτάδι!

Ας αφήσουν όλοι πίσω τις ''κοκορομαχίες'' ώστε να πάει μπροστά ο τόπος κι ας επικροτήσουμε όλοι τέτοιες παρεμβάσεις που άλλωστε είναι υποχρέωση της εκάστοτε Δημοτικής αρχής.Μόνο με δουλειά και έργα θα κερδίσουν την καθημερινότητα και θα διευκολύνουν όλους τους Δημότες απο τα πολλά προβλήματα που τους ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό.
Να γνωρίζει η δημοτική αρχή πως μ΄αυτά τα νοικοκυρέματα που όπως φαίνεται έχει ξεκινήσει και κάνει με αποφασιστικότητα, η πλειοψηφία των δημοτών θα είναι στο πλευρό της κι εμείς με τη σειρά μας θα τα αναδεικνύουμε με καμάρι.Σε αντίθετη περίπτωση να γνωρίζει η Δημοτική αρχή πως εδώ θα είμαστε μαζί με τους αναγνώστες μας δημότες και κατοίκους της Ερμιονίδας , να πούμε , να επισημάνουμε και να κάνουμε αιχμηρή κριτική στα κακώς κείμενα και τις δυσλειτουργίες της.
Μπράβο σε όλους !

Παρακάτω σας δημοσιεύουμε την ανάρτηση με ένα επισυναπτόμενο βίντεο απο το προφίλ σρο facebook του Αντιδημάρχου Ερμιονίδας Ιωσήφ Ελ. Μερτύρη.