eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Άρης Δημαράκης :Επιστρέφοντας όλους τους χαρακτηρισμους,απαντω πρωτα,επι προσωπικού ...


Επιστρέφοντας όλους τους χαρακτηρισμους,απαντω πρωτα,επι προσωπικού,που αφορά στο θεμα της θητείας μου ως προεδρος ΔΣ,περίοδος 2014-2019.
Με εγκαλείται ως υπευθυνο, για τη μη εκτέλεση των αποφάσεων,που πήραμε τοτε.
Σας πληροφορώ ότι υποχρέωση του προέδρου, είναι να φέρνει,όλα τα θέματα στο ΔΣ και να προωθεί τις αποφάσεις,στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Αν εγκρίνονται οι φάκελοι η όχι ,από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, η των Υπουργιων,δεν είναι δική του αρμοδιότητα.
Όσο αφορά στο έργο, η τότε διοίκηση,σκέφτηκε μελέτησε,και καταφερε τη χωροθέτηση,-ενοικίαση κατάλληλου χώρου-και τη χρηματοδοτηση(πολύ σημαντικο)με 400000 ευρώ του έργου.
Τώρα γιατί τόσα χρόνια,δεν μπήκε ποτε,αυτή η τελικη υπογραφη από τις υπηρεσίες, ώστε να ολοκληρωθεί το έργο?
Προσωπικά θεωρώ ότι είχαμε την ατυχία ως Δημοτική αρχή,να συνυπάρξουμε,μόνο για 3 μήνες με 2 Υπουργούς απο την Αργολίδα,στην Κυβέρνηση.(πρώτη φορά Βουλευτές από την Αργολιδα Υπουργοι).
Τον κύριο Ανδριανο και τον κύριο Μανιάτη.Ο οποίος μαλιστα,είχε βοηθησει σημαντικα και ουσιαστικά,στις παραπάνω διαδικασίες,ως υπουργός Περιβάλλοντος και Ενεργειας.
Πιστεύω ότι αν δεν άλλαζε η Κυβερνηση,το εργο θα ειχε ολοκληρθει από τότε.
Τώρα αν εσείς όπως έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο,έχετε τόσο "μεσον"στη σημερινή Κυβέρνηση,έτσι ωστε να νομοθετει ειδικά για εσάς,τότε θα πρεπει πρώτα πρώτα ,να σας ευχαριστήσουν, οι 22 Δήμοι της Αττικής,οι οποίοι συμπεριληφθηκαν στο ίδιο νομοσχέδιο.
Πιστεύω ότι οι Δήμοι και οι Κυβερνήσεις,πρεπει να εχουν συνεχεια,για να πάει μπροστά ο τόπος και όχι να μηδενίζονται οι προσπαθειες και οι θυσίες κάποιων ανθρώπων.
Με μεγάλη αγωνια(για τον τόπο μου)περιμένω το πρώτο,δικο σας έργο η μελέτη,που θα έρθει στο ΔΣ και να είστε σίγουρος ότι θα το ψηφίσω με μεγάλη μου χαρα (αντίθετα από τη δική σας τακτικη).
Θα είμαι εδώ όμως,(δυστυχώς εις μνήμην αλλου)να αποκαθιστω την αλήθεια,για το πως ξεκίνησαν,μελετήθηκαν και χρηματοδοτηθηκαν,όλα τα έργα που θα εγγενιασεται και δεν ήταν δικά σας.
ΥΓ.
Κάποιος γνωστός, μου ειπε:"φίλε έμπλεξες".
Εννοώντας ότι θα είμαι υποχρεωμένος να απαντώ στο γαϊτανάκι που θα στηθεί στα ΜΜΕ.
Το ξέρω του απαντω,παρόλα αυτά,δεν μπορώ οπως προείπα,να αφήνω το μηδενισμό και την αδικία ,να θριαμβεύει.
Ο νοών νοείται που έλεγαν κάποτε,η οποιος κατάλαβε κατάλαβε που λέμε σήμερα.