eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ: ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ...

 Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ;;;;



Αν η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν αποδείξει (με τιμολόγιο πληρωμής προς τα συγκεκριμένα πρόσωπα των μεταναστών) τον τίτλο του δημοσιεύματος του ΕΔΩ τότε κύριε Δήμαρχε Γιάννη Γεωργόπουλε υπάρχει θέμα.
Τότε, Όλο αυτό που είδαμε όλοι στο ρεπορτάζ- βίντεο και εξοργιστήκαμε είναι μια άκρως παράνομη πράξη. 

Εάν δηλαδή δεν δημοσιεύσουν το τιμολόγιο πληρωμής και τις νόμιμες διαδικασίες που τηρούνται σε όλη την Ελληνική νομοθεσία και στην λειτουργία του Ελληνικού εμπορίου και αγοράς που τηρούνται για ΟΛΟΥΣ ώστε να αποδειχθεί η νομιμη διαδικασία τότε η πράξη αυτή κατι κρύβει.

Δήμαρχε Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλε ο έγκυρος τηλεοπτικός σταθμός (εδώ και 30 χρόνια) του ΑΝΤ1 πανελλαδικής εμβέλειας υποστηρίζει με σθένος όλους εμάς τους κατοίκους της Ερμιονίδας που φωνάζουμε εδώ και πολύ καιρό για θέματα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ στη δομή. Εμάς ιδιαίτερα τους κατοίκους Πορτοχελίου και του Κρανιδίου που έχουν κατασπαράξει τα σπίτια μας με μικροκλοπές και διάφορες ζωοκλοπές απο τότε που εγκαταστάθηκε η δομή.

Εμείς Δήμαρχε Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλε σε ενημερώνουμε διότι και εδώ ψηφίζουμε και εδώ μένουμε και εδώ δραστηριοποιούμαστε, 
τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ούτε τον είδαμε ούτε τον ξέρουμε.

Το κανάλι του ΑΝΤ1 σε όποια δυσκολία μας είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, σε ότι χρειαστήκαμε αλλά και τώρα που η περιοχή μας βάλεται, για μια ακόμη φορα, είναι στην Ερμιονίδα και δημοσιοποιεί τα προβλήματα μας με το κύρος που τον διακρίνει έχοντας στο τιμόνι των Ειδήσεων του τον καλύτερο Δημοσιογράφο της Χώρας Νίκο Χατζηνικολάου.

Τώρα τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ούτε τον είδαμε, ούτε τον ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια.Πότε μας εμφανίζονται εδω όλοι αυτοί κύριε Δήμαρχε;Τι έχουν κάνει για εμάς όλοι αυτοί; Εξυπηρετεί ή δεν εξυπηρετεί συμφέροντα αυτό το ανυπόστατο δημοσίευμα ΕΔΩ; Δεν γνωρίζουμε όμως κύριε Δήμαρχε αν έχει μπεί στον προυπολογισμό του Δήμου Ερμιονίδας (δηλαδή απο όλους εμάς) για οικονομική ενίσχυση και αυτή η ιστοσελίδα;;;

Επίσης ορισμένοι πρώιμοι υπερασπιστές των μεταναστών που με τον ήλιο βιοπορίζονται απο τον τουρισμό και με το φεγγάρι βρίζουν και αφήνουν υπονούμενα για τους λεφτάδες και τους τουρίστες που τους συντηρούν,  ας είναι πιο προσεκτικοί γιατι η στάση τους προκαλεί γέλιο και μην αναπαράγουν στα facebook ψεύτικα δημοσιεύματα όπως του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

Nα μην ξεχειλίζουν απο τόση ευαισθησία όλοι αυτοί, δεν είναι πιο ευαίσθητοι απο εμάς ούτε ανακάλυψαν αυτοί το ευαισθησιόμετρο.

Εμείς επειδή το θέμα υγείας είναι πολύ σοβαρό και δεν πρέπει κάποιοι να παίζουν ευχόμαστε σε όλους αυτούς να μην αρρωστήσουν ποτέ και να μην κινδυνέψει η υγεία τους απο τους συγκεκριμένους μετανάστες που είναι αποδεδειγμένα θετικοί στον κορωνοϊο.

Επίσης να μην τους κλέψουν τα σπίτια τους και τους κόπους μιας ζωής.

Όλοι αυτοί οι δήθεν αν έχουν ειλικρινές ίχνος ευαισθησίας προς αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν εδώ στη ΔΟΜΗ με τους διαπιστωμένους νοσούντες και να βοηθήσουν εθελοντικά με σκούπα και φαράσι και να δώσουν στους μετανάστες δωρεάν τα σπίτια που νοικιάζουν στους τουρίστες και να τους φιλοξενήσουν αυτούς τους ανθρώπους στα ξενοδοχεία που εργάζονται και παίρνουν μηνιάτικα απο τον τουρισμό που βρίζουν.Γιατί αυτοί οι άνθρωποι κι αυτοί που τους έφεραν εδώ για να βγάζουν χρήματα, στοιβάζονται στο ΓΑΛΑΞΙΑ σε 10 τετραγωνικα 4 και 5 μετανάστες.
Τότε θα δείξουν την πραγματική τους ευαισθησία και βοήθεια προς αυτές τις ταλαιπωρημένες ψυχές.
Δεν είδαμε όμως καμία παραχώρηση σπιτιού και καμία φιλοξενία στους μετανάστες και στα παιδιά τους απο δήθεν ευαισθητοποιημένους που ξεστομίζουν μπούρδες και δραστηριοποιούνται κιόλας στον τουρισμό και στους λεφτάδες;Καλά όλοι τους ξέρουμε πως βιοπορίζονται και λένε όλα αυτά για τους τουρίστες και δεν Ντρέπονται;
Γιατί λόγια απο τον καναπέ χωρίς να θίγεται το μηνιάτικο και η περιουσία του καθενός λένε όλοι...
Τώρα πλέον, όποιος έχει το σθένος και βγαίνει δημόσια και τοποθετείται θα σας στέλνουμε την προσωπική του ευαισθησία μέσα στο σπίτι του γιατι εμάς μπορεί να μας ''έκλεψαν'' τα ζώα και τα σπίτια μας οι μετανάστες αλλά τους γνωρίζουμε κι αυτούς τους μεγαλόστομους και τα σπίτια τους ακόμα πιο καλά ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ


Σ.Σ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ: Το ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ δημοσιεύει ως έχει υποχρέωση την άποψη των πολιτών,ουτε ομως να συμφωνει, ουτε να διαφωνει.Αυτό όμως που επίσης έχουμε υποχρέωση να κάνουμε είναι να σας ξαναδημοσιεύσουμε το δημοσίευμα του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ και το βίντεο του ΑΝΤ1 και... τα συμπεράσματα δικά σας!