eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 10 Μαΐου 2020

''Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του Εικονοσκοπίου απο... την επιχείρηση μεταφοράς του ασθενή που βρίσκεται μέσα στο κρουαζιερόπλοιο''


Επιμέλεια - ρεπορτάζ: ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
Συναγερμός ξέσπασε στο επιτελείο του Δήμου Ερμιονίδας και στις αρχές της πόλης όταν δόθηκε σήμα πως προσεγγίζει στο λιμάνι της Ερμιόνης μεγάλο κρουαζιερόπλοιο για να αποβιβασει ένα μέλος του πληρώματος (ασθενής, κατά δήλωση με συμπτώματα άσχετα του κορονοϊού).

 Ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ιωσήφ Ελ. Μερτύρης , ο Πρόεδρος του Ν.ΠΔ.Δ πολιτισμού του Δήμου Δαμιανός Κουτούβαλης και όλη η Δημοτική αρχή βρέθηκαν αμέσως στο σημείο και κινήθηκαν αστραπιαία.
Στη φωτογραφία με φόντο το κρουαζιερόπλοιο, δικρίνεται ο Δήμαρχος Ερμιονίδας ο οποίος με γρήγορα αντανακλαστικά έδρασε για μια ακόμη φορά.Στη φωτό, τον βλέπουμε να έχει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης και να βρίσκεται σε οργασμό τηλεφωνικών επαφών για την ομαλή έκβαση της επιχείρησης

Η Λιμενική αρχή της Ερμιόνης με επικεφαλής τον λιμενάρχη Δημήτρη Παππά βρίσκονται επιτόπου και συντονίζουν.
Όπως βλέπετε παρακάτω στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Εικονοσκοπίου έχει στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση σε συνεργασία του Δήμου Ερμιονίδας με τις επίσημες αρχές της πολιτείας για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία αλλά και η υγεία του ασθενή που βρίσκεται μέσα στο κρουαζιερόπλοιο.
Όπως μας ενημέρωσαν κοινοτικοί σύμβουλοι της Ερμιόνης απο την πλειοψηφούσα παράταξη, αποβιβάστηκαν 2 ασθενείς.Οι πληροφορίες είναι συνεχείς γι΄αυτό κι εμείς σας τις μεταφέρουμε με επιφύλαξη έως τις επίσημες ενημερώσεις που θα έχουμε ως Εικονοσκόπιο απο τις αρχές. 

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και θα σας ενημερώσουμε στη συνέχεια
Στη φωτό διακρίνουμε το βοηθητικό σκάφος που προσεγγίζει το τεράστιο κρουαζιερόπλοιο για να παραλάβει τους ασθενείς και να τους μεταφέρει με ασφάλεια σε νοσοκομείο.