eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

''Επιστολή στο Εικονοσκόπιο απο τoν Δήμο Ερμιονίδας και μια Λαική Παροιμία απο το Εικονοσκόπιο''

Επιστολή στο Εικονοσκόπιο απο τoν Δήμο Ερμιονίδας υπογεγραμμένη απο τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Ιωάννη Τσαμαδό για την δημοσίευση εδώ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Καλό θα είναι όποιος δεν γνωρίζει να μην μιλά και να μην κάνει άσκοπη και κακοπροαίρετη κριτική.
Το ΚΗΙ 9167 πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Ερμιονίδας τύπου ISUZU 4*4 έχει διατεθεί για χρήση, μέχρι το τέλος της αντιπυρικής περιόδου,  στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου σύμφωνα με.......
....... την Απόφαση 175/18-07-2012 του Δημοτικού Συμβουλίου, πλήρως εξοπλισμένο και με ρεζέρβα. Συνεπώς, για την ανωτέρω περίοδο, την ευθύνη για τη συντήρησή του και τον εξοπλισμό του φέρει εξολοκλήρου το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου.
Ο Δήμος βρισκόταν παρών στο χώρο της φωτιάς, με επικεφαλής τον Δήμαρχο που για δύο ημέρες βρισκόταν στον συγκεκριμένο χώρο, με τα άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα που διαθέτει, τα οποία ήταν σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε περίπτωση ανάγκης, με οδηγούς τον Αντιδήμαρχο κ. Κολυμπάδη Παντελή και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τσαμαδό Γιάννη, και είχε την πλήρη ευθύνη της εστίασης (νερό, πρωινό, καφέ, φαγητό) των 120 πυροσβεστών και εθελοντών που απασχολήθηκαν εκεί, δείχνοντας τη μέγιστη ευαισθησία και υπευθυνότητα.
Με την ευκαιρία εκ μέρους του Δήμου θέλουμε να εξάρουμε την προσφορά της εθελοντικής ομάδας πυροπροστασίας Ερμιονίδας, την οποία και ευχαριστούμε.
Αυτά λοιπόν για το Δήμο Ερμιονίδας και την φωτιά. Τα υπόλοιπά δικά σας.
Τσαμαδός Γιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
''ΤΟ ΔΩΡΟ ΔΕΝ ΔΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΝ ΔΩΡΙΣΤΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ!!!''

---ακολουθεί και η προηγούμενη ανακοίνωση που έχει την σημασία της...---

Εμείς εδώ στο Εικονοσκόπιο news δεν σχολιάζουμε ποτέ τις επιστολές των αναγνωστών πολλώ δε μάλλον πραγματικών εθελοντών που με προσωπική αμισθί εργασία βοηθούν στα κοινά. Φυσικά δεν θα σχολιάσουμε ούτε και τώρα την επιστολή.
Επειδή ορισμένα πράγματα δεν ερμηνεύονται με λόγια εμείς αγαπητοί αναγνώστες πράττουμε αυτό που ξέρουμε καλά και σας ξαναδημοσιεύουμε την αποκαλυπτική φωτογραφία γιατί όπως λέει κι ο λαός ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!Ελπίζουμε να μην αντικρίσει αυτό το θέαμα η κυρία Λαναρά δωρήτρια των πυροσβεστικών οχημάτων στους δήμους Ερμιόνης κ΄Κρανιδίου.
Υ.Γ:Την δημοσίευση και παρουσίαση του οποιουδήποτε θέματος ο κάθε αναγνώστης την αντιλαμβάνεται και την αναγιγνώσκει απο την δική του ματιά αναλόγως με την γνώση, την θέση και τις απόψεις που έχει για το κοινωνικό γίγνεσθαι..
Καλό θα είναι λοιπόν τα δημοσιογραφικά συμπεράσματα και τις κρίσεις ο καθένας να τις κρατά για τον εαυτό του διότι όταν τις μοιράζεται ενώπιον του κοινού ενίoτε μπορεί και να εκτεθεί και πολύ περισσότερο όταν δεν είναι γνώστης στο αντικείμενο που αναφέρεται...
Με εκτίμηση στους εθελοντές αλλά και σε όλους τους αναγνώστες μας 
ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟSKOPIO NEWS
ΘΩΜΑΣ Ι. ΣΚΟΥΡΤΗΣ