eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

''ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ''

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ'' 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: 

''Ημουνα στον ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 
Γιατί οι δημοκρατικοι αγώνες είναι ιεροί και σοβαροί βγαλμένοι μέσα απο τον Ελληνικό Λαό. 
Μόνον που κε Καμιζή οι πατριώτες μου Φουρνιώτες θυμούνται κάτι προεκλογικά που τους υποσχεθήκατε ....για Λιόσια.''

Κε Καμιζή και κε Κούστα τι συμβαίνει και μετά την εισαγγελική απόφαση να κλείσει  ο  χώρος του δεματοποιητή( που εσεις εχετε μετατρέψει σε ανεξέλεκτη χωματερ με την πολιτική σας).Και σας ξαναρωτώ τι συμβαίνει και τρέχετε απο κανάλι σε κανάλι και γράφετε στο ιστολογιό σας και στο ιστολόγιο του δήμου Ερμιονίδας προσπαθώντας να συγκινησετε τον κόσμο ότι αγωνιζώσαστε γι΄αυτόν και μάλιστα επικαλώντας λόγους υγείας.
Κατ'αρχήν ερχόσαστε δεύτεροι και καταϊδρωμένοι.
Ξέρετε γιατί? 

Γιατί η ομάδα πολιτών η πρώην συντονιστική επιτροπή για τα σκουπίδια έχει ξεκινήσει απο τις:12Νοεμβρίου2011 ενώ εσεις τώρα τους λόγους τώρα τους επικαλείσθε και ζητάτε συμπαράσταση για βοήθεια.

Βλέπω στο προσωπικό σας ιστολόγιοο να επικαλείσθε σεμνά-απλά και λίγο γλυκά  γράφοντας=Ελπίζουμε πώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα ενισχύσει την πρωτοβουλία της για την απομακρυνση των δεμάτων......
......Εγώ σας ερωτώ ?κε Καμιζή και κε Κούστα ,επιστρέφοντας απο την Τρίπολή που είχε προβλειθεί το video τις:16Ιανουαρίου2011 και σας επισκεφθήκαμε θεωρώντας υποχρεωσή μας να σας ενημερώσουμε για την όλη υπόθεση των σκουπιδιών.

Ο κύριος Θανάσης Δημαράκης (όπως είχαμε συνενοηθεί) σας έκανε την πρόταση παρουσία όλης της Συντονιστικής Επιτοπής να επισκεφθούμε τον Κύριο Περιφερειαρχη  να βρούμε κάποια λύση και να δρομολογηθει.

Αφου την άλλη μέρα της προβολής ,το γραφείο τυπου του κυρίου Τατούλη και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσαν όρισμένα μέτρα.Και μην ξεχνάτε κύριοι ότι εάν ξαναπηγαίναμε μαζί τότε,όλο και κάτι παραπάνω θα πετυχαίναμε.

Και συνεχίζετε στην ίδια ανακοίνωση.......και θα ανοίξει λίγο ο χώρος,ετσι ώστε να συνεχιστεί άμεσα η αποκομιδη των απορριμμάτων και η εγκατάσταση της μονάδας του κέντρου διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών(ΚΔΑΥ) και του κομποστοποιητή.........ΩΠΑ μισό λεπτό κε Καμιζή και κε Κούστα καταλαβαίνετε τι γράφετε? Εγώ τώρα σας ΕΡΩΤΩ??? θα ανοίξει λίγο ο χώρος της ανεξέλεκτης χωματερής ΧΑΔΑ( που κάνατε τον χώρο του δεματοποιητή).  

Δειγμαλήψίες εδάφους δεν  γίνουν για να κάνετε αναλύσεις απο διαπιστευμένο εργαστήριο,που επιβάλεται να γίνουν για να δούμε τι περιβαντολογική μόλυνση έχει γίνει .

Ξαναρωτώ οι συμβουλοί σας γνωρίζουν αυτήν την διαδικασία(Ενοώ τους προγενέστερους όρους της περιβαντολογικής αδειας)ή οι ανθρωποι λόγου συνδυ ασμού την ψήφισαν.

Εκτός και εάν έχετε κάνει και το έχετε και αυτό κρυφό.Εάν προτείθεσθαι να κάνετε καλέστε και την ομάδα πολιτών για να είσαστε κατοχυρομένοι.Εάν πάλι δεν κάνετε κάτι σας το ξαναλέω κάτι πάτε να κρύψετε!!!.Σας  τα γράφω αυτά γιατί καποιος επιλεγμένος συνεργάτης σας στην θέση του Αντιδημάρχου μας είπε:ορθά -κοφτά=Υπάρχει και κάποια ομάδα πολιτών Φούρνοι -Διδυ μα γιατί δεν πάει να την κάνει(Δηλαδή  εμηδένυσε την αξιοπρέπεια του Δήμου,εκτός και ο Δήμος Ερμιονίδας είναι φτωχός.Επιλεγμένος συνεργάτης σας είναι δεν είναι δική μου επιλογή).Και συνεχίζετε να γράφετε, εγώ βέβαια δεν το παίρνω εκ του πονηρού........γράφετε<
Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει και μάλιστα πολύ νωρίτερα,αν εφερναν.ολως είχαν σχεδιάσει,και τα σκουπίδια της Επιδαύρου.Σας ερωτώ κε Καμιζή κε Κούστα :Δηλάδή ο κίνδυνοε αυτός να έρθουν τα σκουπίδια του Δήμου Επιδαύρου-Λυγουριού?και πια θα είναι η θέσης σας τι θα κανετε??.Η θέσης μας είναι γνωστή απο την ημέρα που έγινε η σύσκεψης στο Δίδυμο  πο ήταν παρών ο τότε Δήμαρχος κύριος Τσακαλιάρης(σας θυμίζει τίποτα αυτό το ονομα).Εσεις κε Καμιζή και κε Κούστα λείπατε που σαν πολίτες ,γιατρός ο ένας,εκπαιδευτικός ο αλλος λάνψατε δια της απουσίας σας για να μας πείτε την γνώμη σας :
Εστω και λάθος γιατί τα λάθη για τους ανθρώπους είναι.Το γράμμα σας προς κύριον Χατζημιχάλη γνωστό, μόνον που οι πατριώτες μου Φουρνίωτες θυμούνται κάτι προεκλογικά πουτους υποσχεθήκατε ....για Λιόσια.Προσωπικά κε Καμιζή: Εγώ λυπήθηκα που όταν ανεβηκατε( επιτέλους απο τις παρακλήσεις μου)στο βουνό έλειπα. 
Επειδή ο αγώνας μας είναι ιερός-δυνατός- σκληρός και με ονοματεπωνυμο -χωρίς να ανοίξει μύτη(δέν κρυβόμαστε-ούτε φοβόμαστε) Αν ξέρατε που ήμουνα? Ημουνα στον ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Γιατί οι δημοκρατικοι αγώνες είναι ιεροί και σοβαροί βγαλμένοι μέσα απο τον Ελληνικό Λαό.
Σημείωση:κε Καμιζή διαβάστε την παλια περιβαντολογική αδεια του δεματοποιητή και την καινούργια  και εξηγείστε μας τι συμβαίνει.Καθώς επίσης και την τελευταία επερώτηση των βουλευτών  του Κ.Κ.Ε. εννοώ για τα παράνομα βιομηχανικά απόβλητα,                               
  Σταύρος.Α.Γεωργίου