eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

''Νεκρός Γερμανός βουλευτής στα Ίρια Αργολίδας και τα συλλυπητήρια του Γιάννη Μανιάτη''.''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
αθηνα, γερμανια, πνιγηκε, αργολιδαΠρώην Γερμανός βουλευτής ήταν ο λουόμενος που ανασύρθηκε νεκρός στα Ίρια Αργολίδας. Πρόκειται για τον Γιόζεφ Βόζεν, συνταξιούχο, 69 ετών, ο οποίος είχε διατελέσει βουλευτής του SPD στη Γερμανία καθώς και δήμαρχος της Dyren.
Τα τελευταία χρόνια ο άτυχος Γερμανός διέμενε..
... στα Ίρια έχοντας δικό του σπίτι στην περιοχή.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
 troktiko.eu
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ JOSEF VOSEN

«Εκφράζω στην οικογένεια του φίλου Josef Vosen τα θερμά μου συλλυπητήρια για την ξαφνική απώλειά του. Ο JOSEF, τόσο ως βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), όσο και ως Δήμαρχος του Durren, αλλά πολύ περισσότερο τα τελευταία δέκα χρόνια, δούλεψε αποφασιστικά και αθόρυβα ως ο καλύτερος Έλληνας πολίτης για τη βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας – Γερμανίας. Η διαμονή του στα Ίρια τα τελευταία 25 χρόνια επέτρεψε στους φίλους του να έχουν μαζί του στενή συνεργασία και κοινές στοχεύσεις. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δούλευε αποφασιστικά στις περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδος, Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, κ.ά., προκειμένου να προωθηθούν όλες οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες σε περιφερειακό επίπεδο από τα κάθε είδους χρηματοδοτικά σχήματα της Ε.Ε.
Η Ελλάδα και η Αργολίδα έχασαν ένα μεγάλο φίλο, ένα σπουδαίο φιλέλληνα. Του ευχόμαστε όλοι καλό ταξίδι».