eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

''Πρόγραμμα Ολυμπιακών Αγώνων: Οι σημερινές ελληνικές συμμετοχές ''

''Πολλές, σημαντικές και ελπιδοφόρες οι σημερινές ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012.''

Πρόγραμμα Ολυμπιακών Αγώνων: Οι σημερινές ελληνικές συμμετοχές

Η αρχή γίνεται στα γήπεδα του μπιτς βόλεϊ, με τις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη να αντιμετωπίζουν (11.00) τις Κινέζες Τζανγκ Ξι και Ξούε. Το ελληνικό δίδυμο της άμμου χρειάζεται τη νίκη, ενώ αν ηττηθεί θέλει νίκη των Ελβετίδων επί των Ρωσίδων στον άλλο αγώνα......
......
Την ίδια ώρα ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ηλίας Ηλιάδης στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο είναι έτοιμος για μεγάλες εμφανίσεις. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας θα αντιμετωπίσει στους «32» τον Σλοβάκο Μίλαν Ραντλ.
Την ίδια ώρα έχουμε και τον αγώνα των δίδυμων αδερφών Γκουντούλα στη δίκωπο (11.00).
Η Νέρι Νιανγκουάρα επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2004 και ελπίζει σε πρόκριση στα προημιτελικά των 100μ. ελεύθερο (12.00). Μια ώρα (13.06) αργότερα ντεμπούτο θα κάνει ο Ανδρέας Βαζαίος στον προκριματικό των 200μ. μικτή ατομική και θα κυνηγήσει το ατομικό ρεκόρ.
Στο Γουέιμαουθ οι ιστιοπλόοι συνεχίζουν τις προσπάθειες τους. Στο νερό μπαίνουν (14.00) οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης στα 49ερ, o Bύρων Κοκκαλάνης στα RS:Χ, η Άννα Αγραφιώτη στα Laser Radial, ο Βαγγέλης Χειμώνας στα Laser (14.05) και αργότερα (16.00) η Τζέλη Σκαρλάτου στα RS:Χ.
Τέλος στη σπάθη αγωνίζεται η Βάσω Βουγιούκα, η οποία αντιμετωπίζει (16.10) τη Βρετανίδα Λουίζ Μποντ-Γουίλιαμς.

newsbomb.gr